Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

MacBook Pro 15 inch Touchbar (16-18) batterij vervangen

Je bent net lekker bezig met het portfolio voor je studie of was net van plan om een document te versturen via de e-mail, tot ineens je MacBook Pro 15 inch Touchbar (18-19) weer leeg is. Zwart scherm en het welbekende teken van de batterij verschijnen in je beeld. Huh, alweer leeg? Als jouw MacBook Pro de laatste tijd steeds sneller leeg gaat en je eigenlijk continu de oplader moet gebruiken om überhaupt iets te doen op je laptop, dan is het tijd om aan de bel te trekken.

De batterij is een belangrijk onderdeel van je MacBook Pro 15 inch Touchbar (18-19) en als je hier problemen mee hebt is het slim om dit zo snel mogelijk op te lossen. Er is haast niets vervelender dan continu een lege batterij. Ben je jouw batterij probleem zat? Maak dan een afspraak bij Fixers om de batterij te laten vervangen. Wij regelen dan dat jouw laptop binnen no time weer optimaal werkt.

In welke situaties is het slim om je batterij te vervangen? 

Er bestaan verschillende batterijproblemen waar je als MacBook-gebruiker mee te maken kunt krijgen. De batterij van je MacBook Pro 15 inch Touchbar (18-19) laten vervangen is vaak een goede oplossing in de volgende situaties:

 • Je laptop valt al uit als je batterijpercentage rond de 20 of 30 zit
 • De accu gaat steeds minder lang mee, je hebt steeds vaker je oplader nodig
 • De accu van je MacBook laadt helemaal niet meer op
 • Je krijgt een ‘reparatie’ melding bij de instellingen batterij voorkeuren. 
 • Het is niet mogelijk om de laptop te gebruiken zonder oplader

Beantwoord je een of meerdere van deze bovenstaande situaties met een ja? Dan is een reparatie de juiste oplossing. Fixers helpt je daar graag bij. Met een nieuwe batterij kun je zorgeloos weer voor een lange tijd vooruit en heb je voorlopig geen omkijken meer naar je accu. 

Fixers Premium of de originele Apple-onderdelen

Wil je jouw MacBook Pro 15 inch Touchbar (18-19) reparatie door onze technicians laten uitvoeren? Dan heb je zelf de keuze voor welke onderdelen je gaat. Wij bieden je de mogelijkheid om te kiezen tussen onze eigen onderdelen Fixers Premium, of de originele onderdelen van Apple. Deze beide opties hebben ieder een ander prijskaartje en zo houd je zelf de reparatiekosten in de hand.

Voor het vervangen van de batterij van je reparatie ben je van harte welkom bij een van onze Service Points. Je mag zo even naar binnen lopen, maar het is ook mogelijk om vooraf een afspraak te maken zodat je niet hoeft te wachten.

Geen tijd of zin om een bezoekje te brengen aan een van onze Service Points? Geen probleem! Het is ook een optie om je MacBook Pro 15 inch Touchbar (18-19) gratis door ons te laten ophalen of om je laptop zelf naar ons op te sturen. Kies je voor een van deze laatste twee opties, dan zorgen wij ervoor dat je binnen no time een laptop mét goede batterij bij je thuis bezorgd krijgt. 

Onze andere reparaties

Niet alleen voor het vervangen van je batterij staan we voor je klaar, ook voor andere reparaties aan je MacBook Pro 15 inch Touchbar (18-19) mag je bij ons aankloppen. Zo verzorgen wij ook reparaties voor je scherm, moederbord, toetsenbord en behandelingen bij vochtschade. Welk probleem je ook hebt, de kans is groot dat wij het snel voor je kunnen oplossen.

Waarom een MacBook Pro 15 inch 2016-18 reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw MacBook Pro 15 inch 2016-18 reparatie? Dit is wat Fixers biedt:

 • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
 • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
 • Snelle reparatietijden
 • Geen onderzoekskosten
 • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
 • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

Zit je eraan te denken om een reparatie door ons uit te laten voeren, maar heb je nog een aantal vragen? Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar onze monteurs via 088 004 0900. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt bij een van onze Service Points.