Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

MacBook Pro 16 inch 2019 batterij vervangen

Gebruik je jouw MacBook Pro 16 inch 2019 om thuis te werken of voor je studie? Dan is het natuurlijk belangrijk dat je laptop optimaal werkt, zodat je zorgeloos aan de slag kunt. Heb je de laatste tijd continu je oplader nodig, omdat je MacBook anders binnen no time leeg is? Of valt je laptop al uit als het batterijpercentage rond de 20% of 30% ligt? In zulke situaties heb je te maken met problemen met je batterij.

Aangezien je batterij één van de belangrijkste onderdelen is van je laptop, is het goed om bij vervelende problemen een reparatie te overwegen. Hoe beter je batterij werkt, hoe fijner het gebruik is. Bij Fixers is jouw MacBook Pro 16 inch 2019 in goede handen als je jouw batterij wilt laten vervangen. Maak nu een afspraak, dan regelen wij dat je supersnel weer een top batterij hebt waar je iedere dag zonder problemen urenlang mee vooruit kan! 

Welke batterij problemen komen het meest voor?

Batterijproblemen bij MacBooks komen relatief vaak voor. Als je de laptop intensief gebruikt hebt of de laptop al een lange tijd meegaat, is het mogelijk dat je op een gegeven moment te maken krijgt met een probleem met de accu.  Met een gloednieuwe batterij kun je weer voor een lange tijd vooruit. Heb je te maken met één of meerdere van onderstaande problemen? Dan is het een aanrader om de MacBook Pro 16 inch 2019 batterij te vervangen. 

 • De accu laadt niet meer op
 • Je MacBook Pro valt al uit bij een batterijpercentage van 20% of 30%
 • Je hebt continu een oplader nodig om de laptop te gebruiken
 • De instellingen bij batterij voorkeuren geven ‘reparatie’ aan
 • Je MacBook gaat steeds korter mee op één batterijlading

Kun je ja antwoorden op één of meerdere van deze situaties? Wacht dan niet langer en maak een afspraak bij onze technicians. Hoe langer je wacht, hoe meer het probleem verergert en hoe meer frustraties het bij je oplevert. Wees dus niet te eigenwijs, want de batterij vervangen bij batterijproblemen is vaak dé perfecte oplossing om je laptop weer met succes te gebruiken.

Denk je dat er iets mankeert aan je accu, maar heb je niet te maken met bovenstaande situaties? Laat het dan altijd even controleren bij Fixers. Wij voeren dan een diagnose voor je uit om erachter te komen wat er aan de hand is. Komen we erachter dat je MacBook Pro 16 inch 2019 een probleem heeft? Dan lossen wij dit uiteraard graag gelijk voor je op.

Kiezen uit Fixers Premium of Apple Origineel voor je reparatie

Wil je jouw batterij door ons laten vervangen? Dan mag je zelf kiezen welke onderdelen we daarvoor gebruiken. Voor onze batterij reparaties heb je de keuze tussen Fixers Premium of Apple Origineel. Fixers Premium gaat om onze eigen onderdelen van hoge kwaliteit en bij Apple Origineel wordt jouw MacBook Pro 16 inch 2019 gerepareerd met de originele Apple-onderdelen.

Doordat wij je de kans bieden om te kiezen tussen welke onderdelen we gebruiken, houd je zelf beter de reparatiekosten in de hand. Zo hoeft het jou helemaal niet veel geld te kosten om je batterij te vervangen. Kom voor een reparatie langs bij één van onze Service Points in Nederland, met of zonder afspraak. Je laptop gratis laten ophalen door ons of zelf naar ons opsturen mag natuurlijk ook!

Waarom een MacBook Pro 16 inch 2019 reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw MacBook Pro 13 inch 2019 reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

 • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
 • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
 • Snelle reparatietijden
 • Geen onderzoekskosten
 • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
 • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

Zit je eraan te denken om een MacBook Pro 13 inch 2019 reparatie door ons uit te laten voeren, maar is nog niet alles duidelijk voor je? Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar onze monteurs via 088 004 0900. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt bij een van onze vestigingen.