iPad Air zwart scherm

Stel dat je iPad Air een zwart scherm geeft. Meestal is dit geen goed teken. Het kan wijzen op schade, maar in sommige gevallen is het mogelijk dat je het probleem zelf kunt oplossen. Maar het kan ook zijn dat er sprake is van een productiefout. Apple is namelijk een serviceprogramma gestart voor iPad Air varianten die tussen maart 2019 en oktober 2019 zijn geproduceerd. Bij deze modellen is er intern een fout gemaakt. Hierdoor komt een iPad Air met zwart scherm vaker voor dan gemiddeld. Ook een iPad Air 2 met zwart scherm kan voorkomen. Wij vertellen je hieronder wat je kunt doen als je iPad een zwart scherm geeft.

ipad zwart scherm

Mijn iPad gaat steeds op zwart: kan ik dit zelf oplossen?

Het is afhankelijk van de oorzaak of je jouw iPad problemen zelf kunt oplossen. Je kunt sowieso een aantal stappen ondernemen om specifieke oorzaken uit te sluiten. Ten eerste kun je checken of je accu niet gewoon leeg is. Soms is de simpelste verklaring de oplossing. Sluit je iPad aan op de oplader en check of het laad-icoon in beeld komt. Geef je tablet de tijd om op te laden en controleer vervolgens of het probleem verholpen is. Opnieuw opstarten kan eveneens helpen. Daarnaast kan er tijdens de warmere maanden van het jaar sprake zijn van oververhitting. Geef je tablet de tijd om af te koelen en check hierna of je scherm het weer doet.

Serviceprogramma voor iPad Air met zwart scherm

Blijft je iPad Air of iPad Air 2 een zwart scherm geven? Het is mogelijk dat je tablet in aanmerking komt voor het serviceprogramma van Apple. Zoals we je hierboven al vertelden, is er een fout gemaakt bij modellen die ontwikkeld zijn tussen maart 2019 en oktober 2019. Hierdoor kun je permanent een zwart beeld krijgen. Is dit ook bij jou het geval? Dan kun je bij Fixers terecht. Je kunt ons bezoeken in één van onze shops, maar je kunt je tablet ook gratis naar ons opsturen. Wij zorgen ervoor dat je iPad Air bij Apple terecht komt. Vervolgens wordt je tablet gratis gerepareerd. Zo is dit apparaat weer zo goed als nieuw.

Mijn iPad Air scherm blijft het niet doen

Komt je tablet niet in aanmerking voor dit programma? Probeer dan eerst de hierboven benoemde stappen te ondernemen. Blijft je iPad een zwart scherm geven, dan kun je onze hulp inschakelen. Via de Fixers configurator kun je contact opnemen met onze Fixers experts. Zij staan met raad en daad voor je klaar. Je kunt je iPad gratis naar ons opsturen, waarna wij kijken wat er mis is. Wij vinden de oplossing snel. Vaak is je tablet al binnen een dag gerepareerd.

Een iPad Air met zwart scherm komt geregeld voor. Wij zijn dan ook zeer ervaren met het verhelpen van dit probleem. Fixers is Apple Independent Repair Provider die je helpt voor een goede prijs. Onze experts zijn allen door Apple gecertificeerd. Je Apple apparaten zijn bij ons dan ook in goede handen. Meld je reparatie snel aan via onze website.

Kies je iPhone model

Laat je Apple device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Dit kan vaak binnen 30 minuten.

iPad Air zwart scherm
 • Snelle reparatietijden
 • No cure, no pay
 • Geen onderzoekskosten
 • Levenslange garantie
 • Gecertificeerde technicians
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Hoge kwaliteit onderdelen
 • Grootste van Nederland

Weet je niet wat er stuk is?

Geen idee wat er mis is met je device, of staat je probleem er niet tussen? Geen zorgen! Vraag onze gratis snel diagnose aan en wij doen de rest!

 • Getest door onze gecertificeerde reparateurs
 • Wij onderzoeken je device en bepalen wat er mis mee is.
 • We informeren je over eventuele verdere kosten voordat we verder gaan

Boek nu een gratis diagnose
iPad Air zwart scherm

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jouw in de buurt

iPad Air zwart scherm

Wij repareren alle merken