iPhone 11 start niet op? Dit kan je eraan doen!

Je iPhone 11 start niet op, en dat is een groot probleem. Onze telefoons zijn tegenwoordig meer dan alleen maar onze telefoons. We gebruiken ze voor ons werk, en ook voor ons sociale leven is een iPhone van belang. We sturen een appje naar vrienden of we checken wat onze sociale kring beleefd heeft via Facebook. Je iPhone 11 gaat niet aan? Dat is vervelend, maar niet het einde van de wereld. Gelukkig is mogelijk om dit probleem zelf op te lossen. In deze blog laten we je zien wat je eraan kunt doen als je iPhone 11 niet meer opstart. Werken deze opties niet? Dan kun je altijd bij Fixers terecht voor de oplossing. Wij zijn een Apple specialist.

iphone 11 gaat niet meer aan

Mijn iPhone 11 start niet meer op

Als je iPhone 11 niet meer opstart, zijn er diverse mogelijke oplossingen die je kunt uitproberen. Het probleem hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. Zo kan het simpelweg zo zijn dat je telefoon leeg is. Probeer daarom, als je iPhone 11 helemaal niets doet, om je telefoon een uur onder de oplader te leggen. Als het goed is, zie je een oplaadscherm als de telefoon aangesloten is. Zie je dit niet, dan kan het probleem te maken hebben met je adapter. Je kunt proberen om met behulp van een andere oplader je telefoon op te laden. Werkt dit ook niet, dan is er waarschijnlijk sprake van een ander probleem.

Je iPhone 11 opnieuw opstarten

Je iPhone 11 start niet op. Je telefoon reageert zelfs nergens meer op. In dat geval heb je nog de optie om je smartphone geforceerd opnieuw op te starten. De iPhone 11 start je op een andere manier geforceerd opnieuw op in vergelijking met oudere modellen zoals de iPhone 7 en de eerste generatie van de iPhone SE. Ten eerste druk je kort op de volume omhoog knop, gevolgd door het kort indrukken van de volume omlaag knop. Hierna druk je de knop aan de zijkant van je iPhone 11 in totdat je het Apple logo in beeld ziet verschijnen. De iPhone 11 behoort nu opnieuw op te starten.

Mijn iPhone 11 blijft hangen

Het is ook mogelijk dat je jouw iPhone 11 wel aan kunt zetten, maar dat je telefoon tijdens het opstarten blijft hangen. Zo kan het zijn dat je smartphone op het Apple logo blijft hangen, maar het is ook mogelijk dat je een rood of blauw scherm krijgt. Ook in deze situatie is er een oplossing. Sluit je iPhone 11 aan op een computer. Zoek het apparaat en voer vervolgens een geforceerde reboot uit via je telefoon. Je kunt hierbij de hierboven beschreven stappen volgen voor het opnieuw opstarten van je iPhone 11. Hierna verschijnt er een prompt op je computer. Hierbij selecteer je de optie Werk bij.

Je iPhone 11 start niet op: Fixers helpt je

Werken de hierboven beschreven oplossingen niet? In dat geval is er waarschijnlijk sprake van een defect dat verholpen moet worden. Bij Fixers kun je altijd terecht met dergelijke problemen. Wij zijn een door Apple geautoriseerde Service Provider met een specialisatie in het verhelpen van problemen met iPhones. Je bent altijd welkom in één van onze winkels, waar we je probleem vaak al binnen een 30 minuten kunnen verhelpen voor een goede prijs. Check onze website om de opties te bekijken.

Kies je iPhone model

Laat je Apple device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Dit kan vaak binnen 30 minuten.

iPhone 11 start niet op? Dit kan je eraan doen!
 • Snelle reparatietijden
 • No cure, no pay
 • Geen onderzoekskosten
 • Levenslange garantie
 • Gecertificeerde technicians
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Hoge kwaliteit onderdelen
 • Grootste van Nederland

Weet je niet wat er stuk is?

Geen idee wat er mis is met je device, of staat je probleem er niet tussen? Geen zorgen! Vraag onze gratis snel diagnose aan en wij doen de rest!

 • Getest door onze gecertificeerde reparateurs
 • Wij onderzoeken je device en bepalen wat er mis mee is.
 • We informeren je over eventuele verdere kosten voordat we verder gaan

Boek nu een gratis diagnose
iPhone 11 start niet op? Dit kan je eraan doen!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jouw in de buurt

iPhone 11 start niet op? Dit kan je eraan doen!

Wij repareren alle merken