MacBook moederbord reparatie

Je MacBook moederbord vervangen is een goede optie als het moederbord slecht functioneert of het helemaal niet meer doet. Vaak wordt aangeraden om maar meteen een nieuwe MacBook te kopen. Een nieuwe MacBook is een flinke investering, terwijl een MacBook moederbord reparatie prima mogelijk is. Niet alleen kun je zelf een moederbord vervangen, maar vaak is het alleen een onderdeel van het moederbord dat niet meer goed functioneert. Je kunt ook alleen dit onderdeel vervangen, waarna je weer beschikt over een goed functionerend moederbord. Je MacBook moederbord vervangen is dus niet altijd nodig. Mocht een Apple moederbord reparatie toch nodig zijn, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

macbook moederbord reparatie

MacBook moederbord vervangen: hoe herken je de problemen?

Op een aantal manieren kun je herkennen dat je MacBook problemen heeft met het moederbord. Ten eerste leiden problemen aan het moederbord vaak tot strepen op het scherm. Het beeld is van een algeheel slecht niveau en kan bijzonder blokkerig overkomen. Soms lijkt het wel alsof het beeld zichzelf niet ververst. In de slechtste gevallen heb je helemaal geen beeld meer en krijg je het beeld ook niet meer aan. In dat geval is een reparatie of vervanging nodig. Mocht je zelf veel verstand hebben van de onderdelen van MacBooks, dan kun je het probleem zelf onderzoeken.

MacBook moederbord reparatie: een onderdeel vervangen

Technisch is het mogelijk dat je zelf een onderdeel van het moederbord vervangt. Let hierbij wel op dat dit specialistisch werk is. Mocht je veel ervaring hebben met het repareren van onderdelen van computers en MacBooks, dan kun je het proberen. Heb je deze ervaring niet, dan kun je het beste deze klus overlaten aan onze Fixers experts. Als er iets mankeert aan je moederbord, bekijken we altijd of het gehele moederbord vervangen moet worden of dat er alleen een onderdeel is dat gerepareerd of vervangen moet worden. Zo besparen we voor jou op de kosten.

Wanneer is een nieuw moederbord voor je MacBook Pro nodig?

Naast de standaard MacBooks kun je ook bij ons terecht als het moederbord van je MacBook Pro of MacBook Air voor problemen zorgt. Wij gaan meteen aan de slag met het stellen van een diagnose, waarna we de oorzaak aanpakken. In sommige gevallen blijkt dat het repareren van het moederbord niet meer mogelijk is. Dit is vaak het geval als de schade is ontstaan door een heftige val of door vochtschade. Wij zorgen ervoor dat je MacBook weer over een goed werkend moederbord beschikt. Bovendien kun je schade aan het moederbord van je MacBook in meerdere gevallen verhalen bij je verzekeraar.

MacBook moederbord vervangen of repareren bij Fixers

Voor problemen aan het moederbord moet de MacBook grondig bekeken worden. Dit kan via één van onze servicepunten, maar het is tevens een optie om je MacBook gratis naar ons op te sturen. Wij onderzoeken het apparaat grondig en stellen een diagnose, waarna wij je een prijsindicatie sturen. Aan jou de keuze of je het moederbord laat repareren of laat vervangen, of dat je er toch voor kiest om een nieuwe MacBook te kopen.

Kies je iPhone model

Laat je Apple device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Dit kan vaak binnen 30 minuten.

MacBook moederbord reparatie
 • Snelle reparatietijden
 • No cure, no pay
 • Geen onderzoekskosten
 • Levenslange garantie
 • Gecertificeerde technicians
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Hoge kwaliteit onderdelen
 • Grootste van Nederland

Weet je niet wat er stuk is?

Geen idee wat er mis is met je device, of staat je probleem er niet tussen? Geen zorgen! Vraag onze gratis snel diagnose aan en wij doen de rest!

 • Getest door onze gecertificeerde reparateurs
 • Wij onderzoeken je device en bepalen wat er mis mee is.
 • We informeren je over eventuele verdere kosten voordat we verder gaan

Boek nu een gratis diagnose
MacBook moederbord reparatie

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jouw in de buurt

MacBook moederbord reparatie

Wij repareren alle merken