macbook-toetsenbord-werkt-niet-meer

MacBook toetsenbord werkt niet meer?

Je MacBook toetsenbord werkt niet en lijkt nergens meer op te reageren. Soms kun je het zelf nog repareren, andere keren heb je onze hulp nodig om je MacBook weer zo goed als nieuw te maken. Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor bijvoorbeeld MacBook 2018 keyboard issues. In sommige gevallen kan vuil onder de toetsen de oorzaak zijn, andere keren is er wat ergers aan de hand. Gelukkig kun je in dat geval altijd bij Fixers terecht. Via onze site kun je de reparatie aan je MacBook eenvoudig aanmelden, waarna onze ervaren reparateurs voor je aan de slag gaan.

MacBook toetsenbord werkt niet meer?

MacBook toetsenbord werkt niet meer

Je MacBook toetsenbord werkt niet meer? Geen reden om bij de pakken neer te zitten! Een niet werkend toetsenbord kan verschillende oorzaken hebben. Wij staan dan ook voor je klaar om de boosdoener te lokaliseren. Heeft je MacBook recentelijk een flinke dreun gehad? Dan kan het zijn dat er sprake is van externe schade. Maar er kan natuurlijk ook intern iets mis zijn. Geen flauw idee wat er aan de hand zou kunnen zijn? Geen paniek! Onze gecertificeerde technicians gaan graag voor jou op zoek naar het probleem. En dat helemaal voor niks. MacBook toetsenbord werkt niet? Boek een gratis diagnose of plan nu je reparatie in via onze website.

MacBook toetsenbord werkt niet, is een reparatie nodig?

Onwetend start jij ’s ochtends onder het genot van een kop koffie op je gemak je MacBook op. Nog even een extra slurp en je bent er weer klaar voor. Je opent het eerste mailtje – altijd fijn om daarmee te beginnen in de ochtend – en begint met typen. Maar… huh?! Er komt geen tekst tevoorschijn. HELP, je MacBook toetsenbord werkt niet meer. Herkenbaar? Dan heb je vast flink zitten balen. Gelukkig is een reparatie niet altijd nodig. In sommige gevallen kun je het probleem namelijk prima zelf oplossen. En ja, ook wanneer je niet technisch aangelegd bent. Door de twee onderstaande stappen te volgen, ontdek je snel en makkelijk of een reparatie nodig is.

Stap 1: check de muistoetsen

Je voelt je waarschijnlijk een beetje knullig wanneer dit het geval is, maar er bestaat een kans dat je per ongeluk de muistoetsen aan hebt gezet. Dat gevoel is overigens overbodig hoor, het overkomt – echt waar! – de beste.

Werken een aantal toetsen wel, terwijl de rest van de toetsen het af laat weten? In dat geval is de kans groot dat je inderdaad je muistoetsen aan hebt gezet. Met deze functie kun je de muisaanwijzer aansturen met behulp van je toetsenbord. Hartstikke handig wanneer je het nodig hebt, maar wat minder fijn als je je toetsenbord wilt gebruiken. Gelukkig kun je deze functie ook super easy weer uitschakelen. Ga naar ‘Systeemvoorkeuren’ via het Apple icoontje linksboven in je scherm. Ga vervolgens naar ‘Toegankelijkheid’ en klik op ‘Muis en Trackpad’. Zet het vinkje bij ‘Activeer muistoetsen’ uit en voilà! There you go

Stap 2: maak het toetsenbord schoon

Nog steeds hetzelfde probleem? Dan kun je nog proberen om je toetsenbord grondig schoon te maken. Vuil onder de toetsen kan er namelijk voor zorgen dat deze niet meer werken. Heb je een ouder model? Dan kun je de toetsen loshalen. Ideaal als een aantal toetsen het niet meer doen. Ben jij de gelukkige eigenaar van een nieuwer model? Dan kunnen de toetsen helaas niet losgehaald worden. Wel kun je met een spuit perslucht onder de kapotte toetsen blazen. Met een beetje geluk komt het vuil los. Lukt het niet? Dan moet de gehele behuizing helaas vervangen worden.

Mijn MacBook toetsenbord werkt niet meer. En nu?

Hebben beide stappen geen verandering gebracht? Dan kun je bij Fixers aankloppen voor een gratis diagnose. Misschien is je accu opgezwollen, heb je een vlinder toetsenbord of is het probleem ontstaan tijdens het installeren van software. Aan ons de taak om dat te ontdekken! Dus, jouw MacBook toetsenbord werkt nog steeds niet meer? Maak direct een afspraak of stuur je MacBook op met onze ophaalervice. Dan krijg je van ons een PostNL verzendticket.

Kies je iPhone model

Laat je Apple device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Dit kan vaak binnen 30 minuten.

MacBook toetsenbord werkt niet meer?
 • Snelle reparatietijden
 • No cure, no pay
 • Geen onderzoekskosten
 • Levenslange garantie
 • Gecertificeerde technicians
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Hoge kwaliteit onderdelen
 • Grootste van Nederland

Weet je niet wat er stuk is?

Geen idee wat er mis is met je device, of staat je probleem er niet tussen? Geen zorgen! Vraag onze gratis snel diagnose aan en wij doen de rest!

 • Getest door onze gecertificeerde reparateurs
 • Wij onderzoeken je device en bepalen wat er mis mee is.
 • We informeren je over eventuele verdere kosten voordat we verder gaan

Boek nu een gratis diagnose
MacBook toetsenbord werkt niet meer?

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jouw in de buurt

MacBook toetsenbord werkt niet meer?

Wij repareren alle merken