Reservekopie iPhone terugzetten?

Het kan altijd gebeuren dat de bestanden en gegevens op je iPhone onverhoopt verloren gaan. Dit kan gebeuren bij een update naar een nieuwe software, het overzetten van gegevens naar een nieuwe iPhone of simpelweg door een foute handeling. Als het goed is heb je regelmatig een reservekopie gemaakt met iTunes of iCloud. Het kan ook zijn dat iTunes dit een keer voor jou heeft gedaan zonder dat je dit in de gaten had.

reservekopie iphone terugzetten

Reservekopie iPhone terugzetten

Het is raadzaam om eens te kijken of dat je die bestanden en gegevens terug kunt krijgen. Dit kan op verschillende manieren.

Apple noemt dit terugzetten ‘Herstellen vanaf een reservekopie’. Dit herstellen kan vanaf de eerder gemaakte iCloud- of iTunes reservekopie. Bij de installatie van je iPhone kun je kiezen vanaf waar de reservekopie moet komen, iTunes of iCloud. Dit is dus afhankelijk van waar je eerder de reservekopie hebt opgeslagen.

Vanaf iTunes:

Om een reservekopie vanaf iTunes te herstellen kun je bij de installatie van de iPhone kiezen voor ‘zet iTunes-reservekopie terug’ om vervolgens de iPhone aan te sluiten op iTunes.

Daarnaast kunt u eerst de iPhone aan iTunes aansluiten. Vervolgens verschijnt aan de linker kant ‘iPhone van …. ’, klik op de rechter muisknop en kies ‘Zet terug vanaf reservekopie…’. Je kunt daarna kiezen welke eerder gemaakte reservekopie op de iPhone moet komen.

Vanaf iCloud:

Bij het installeren van een iPhone kun je kiezen uit drie opties.

configureer als nieuwe iPhone;

zet iCloud-reservekopie terug;

zet iTunes-reservekopie terug.

Als je kiest voor ‘zet iCloud-reservekopie terug’, kun je inloggen met je Apple-ID om vervolgens je eerder gemaakte reservekopie te installeren. Zorg er wel voor dat de iPhone op netstroom is aangesloten en verbinding heeft met een Wi-Fi netwerk.

Kies je iPhone model

Laat je Apple device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Dit kan vaak binnen 30 minuten.

Reservekopie iPhone terugzetten? Wij helpen
  • Snelle reparatietijden
  • No cure, no pay
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie
  • Gecertificeerde technicians
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Hoge kwaliteit onderdelen
  • Grootste van Nederland

Weet je niet wat er stuk is?

Geen idee wat er mis is met je device, of staat je probleem er niet tussen? Geen zorgen! Vraag onze gratis snel diagnose aan en wij doen de rest!

• Getest door onze gecertificeerde reparateurs
  • Wij onderzoeken je device en bepalen wat er mis mee is.
  • We informeren je over eventuele verdere kosten voordat we verder gaan

Boek nu een gratis diagnose
Reservekopie iPhone terugzetten? Wij helpen

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jouw in de buurt

Reservekopie iPhone terugzetten? Wij helpen