0880040900

iPhone 11 PRO Reparatie

Meld je reparatie aan

Wil je je iPhone 11 laten maken? Dan ben je bij Fixers op het jusite adres! Hier vind je alle prijzen, informatie en voordelen van reparatie bij Fixers. Onze monteurs zijn gecertificeerd opgeleid en daarnaast heeft Apple ons onlangs als eerste full service repairdienst geaccrediteerd met het Apple Autorized Service Provider partnerschap. Hiermee zijn wij in staat al uw devices binnen en buiten garantie te repareren op dezelfde dag, waaronder dus ook de Apple iPhone XI PRO.

Bij Fixers kunt u als het gaat om een iPhone 11 PRO reparatie kiezen voor de klaar-terwijl-u-wacht service of de 24-uurs service.

Camera van je iPhone 11 Pro laten repareren?

De iPhone 11 PRO is de eerste iPhone met een triple camera aan de achterkant. Er wordt gebruik gemaakt van geavanceerde technologie, gecombineerd met de kenmerkende eenvoud van iPhone. Krijg tot vier keer meer in beeld met je iPhone 11 PRO camera en maak prachtige foto’s bij weinig licht. Schiet video’s in de hoogste kwaliteit op een smartphone, en bewerk ze op dezelfde manier als je foto’s. Je weet niet wat je ziet.

Doordat je iPhone drie camera's op de achterkant heeft, is het risico dat er 1 defect raakt erg groot. Hierdoor hebben we voor elke camera aan de achterkant - maar ook aan de voorkant - de onderdelen op voorraad liggen, zodanig dat we je iPhone 11 PRO camera bijna altijd binnen 30 minuten kunnen repareren als je hem naar de winkel komt brengen.

Ultagroothoekcamera
Brandpuntsafstand 13 mm
Diafragma ƒ/2.4
Lens met 5 elementen
Beeldhoek 120°
Tot 4x meer in beeld
12‑MP sensor

Groothoekcamera
Brandpuntsafstand 26 mm
Diafragma ƒ/1.8
Lens met 6 elementen
Optische beeld­stabilisatie
100% Focus Pixels
Nieuwe 12‑MP sensor

Telelenscamera
Brandpuntsafstand 52 mm
Groter diafragma ƒ/2.0
Lens met 6 elementen
Optische beeld­stabilisatie
2x optische zoom
12‑MP sensor

Schermreparatie of batterij problemen?

Als je scherm kapot is van je iPhone 11 PRO, wil je die natuurlijk laten maken. Bij Fixers kun je voor een de meest voorkomende reparaties van je iPhone 11 PRO altijd direct terecht en binnen 30 minuten alweer met een gemaakte telefoon naar buiten lopen. Naast scherm problemen, kan het zijn dat je na enkele maanden issues krijgt met de batterij van je mobiele telefoon. Ook hiervan zorgen we dat deze minnen 30 minuten gefixed wordt door het vervangen van je iPhone 11 batterij in je telefoon.

Het Super Retina XDR-display heeft niet één, maar twee nieuwe helderheids­pieken, en weet ook wanneer die moeten worden gebruikt. Het levert maximaal 800 nits als je in de zon staat - wat handig is als je onderweg foto’s maakt en je favorieten uitkiest - en tot 1200 nits voor content met extreem dynamisch bereik. Alsof je een Pro Display XDR op je iPhone hebt.

Kom langs met of zonder afspraak!

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een iPhone telefoon binnen 30 minuten, denk bijvoorbeeld aan een Iphone X camera, iPhone XI home button of iPhone lichtsensor reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw iPhone laten maken? Kom langs zonder afspraak!

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1375 reviews op trustpilot
John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Jae Sadler
22 oktober 2021
A1 Service

First off the guy that dealt with me in Rotterdam location was very welcoming & made sure I felt at home. He was very efficient & made sure I was aware of everything he was doing. He also notified me of another problem that my phone has that I was not really aware of & for that im thankful.Definitely will be back for any electronic fixes. Ps Hope the concoction i told you works! Xoxo Jae Sadler

Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap