0880040900

iPhone 12 Pro Max Reparatie

Meld je reparatie aan

Wil je je iPhone 12 Pro Max Max laten maken? Dan ben je bij Fixers op het jusite adres! Hier vind je alle prijzen, informatie en voordelen van reparatie bij Fixers. Onze monteurs zijn gecertificeerd opgeleid en daarnaast heeft Apple ons onlangs als eerste full service repairdienst geaccrediteerd met het Apple Autorized Service Provider partnerschap. Hiermee zijn wij in staat al uw devices binnen en buiten garantie te repareren op dezelfde dag, waaronder dus ook de Apple iPhone 12 Pro Max.

Camera van je iPhone 12 Pro laten repareren?

Apple zou in 2020 bij de iPhone 12 Pro willen kiezen voor een scherm van 6,1-inch. Dit is iets groter dan het huidige model van 5,8-inch. Het kan gebeuren dat dit scherm sneller kapot gaat dan de vorige types.

iPhone 12 Pro heeft een triple camera aan de achterkant. Er wordt gebruik gemaakt van geavanceerde technologie, gecombineerd met de kenmerkende eenvoud van iPhone. Krijg tot vier keer meer in beeld met je iPhone 12 Pro camera en maak prachtige foto’s bij weinig licht. Schiet video’s in de hoogste kwaliteit op een smartphone, en bewerk ze op dezelfde manier als je foto’s. Je weet niet wat je ziet.

Schermreparatie of batterij problemen?

Als je scherm kapot is van je iPhone 12 Pro, wil je die natuurlijk laten maken. Bij Fixers kun je voor een de meest voorkomende reparaties van je iPhone 12 Pro altijd direct terecht en binnen 30 minuten alweer met een gemaakte telefoon naar buiten lopen. Naast scherm problemen, kan het zijn dat je na enkele maanden issues krijgt met de batterij van je mobiele telefoon. Ook hiervan zorgen we dat deze minnen 30 minuten gefixed wordt door het vervangen van je iPhone 12 batterij in je telefoon.

Doordat je iPhone drie camera's op de achterkant heeft, is het risico daardoor groter dat er 1 defect raakt. Hierdoor hebben we voor elke camera aan de achterkant - maar ook aan de voorkant - de onderdelen op voorraad liggen, zodanig dat we je iPhone 12 Pro camera bijna altijd binnen 30 minuten kunnen repareren als je hem naar de winkel komt brengen.

Kom langs met of zonder afspraak!

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een iPhone telefoon binnen 30 minuten, denk bijvoorbeeld aan een Iphone X camera, iPhone XI home button of iPhone lichtsensor reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw iPhone laten maken? Kom langs zonder afspraak!

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1343 reviews op trustpilot
Julia Verheugt
23 juli 2021
Hele goede en snelle service

Hele goede en snelle service. Eerlijk en behulpzaam. Ik kreeg mijn iphone weer zo goed als nieuw terug, zeker een aanrader voor telefoon reparaties.

Bart
23 juli 2021
Prima geholpen

Prima geholpen, binnen een week scherm MacBook Air vervangen.

christiaan schram
12 juli 2021
Almere

Snelle, deskundige service. Erg blij met de uitgevoerde reparatie.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap