0880040900

Samsung Galaxy A70 Reparatie

Meld je reparatie aan

Problemen met je Samsung Galaxy A70? Deze prachtige telefoon van de A70 serie wil je natuurlijk altijd in topconditie kunnen gebruiken. Echter, als hij kapot is gaat dit niet en wil je hem laten repareren. Kom langs bij Fixers en wij zorgen over het algemeen al voor een reparatie binnen 1-3 werkdagen!

Prijzen van Samsung Galaxy A70 Reparaties

Type Reparatie Prijs
Scherm Reparatie € 149,95
Accu vervangen € 69,-
Waterschade behandeling € 59,-
Diagnose maken € 29,-

Galaxy A70 camera laten repareren?

Dat uw camera kapot is, zal ons zeker niet verbazen. Dit toestel heeft namelijk 3 camera's op de achterkant, waardoor de kans extra groot is dat er iets gaat gebeuren met je telefoon. Met een 32-, 8 en 5 megapixel camera wil je natuurlijk dat je ze alle drie kunt gebruiken. Daarnaast zit er een 32 megapixels selfiecamera voorop je telefoon, die ook kapot zou kunnen gaan. Laat je camera van je A70 door ons repareren! Het merk staat dan ook wel bekend om haar uitstekende foto's en met de A70 werd de lat nog hoger gelegd. Hierdoor wil je wel dat jouw camera blijft werken en kies je voor een Samsung Galaxy A70 schermreparatie bij Fixers.nl!

Schermreparatie of batterij problemen?

Bij Fixers kunt u terecht voor de reparatie van uw Samsung Galaxy A70 telefoon. Het scherm is namelijk een 6,7 inch AMOLED-display met Full HD+ resolutie scherm. Het bevat een 1080 bij 2400 pixels scherm en die zijn zeer gevoelig voor vallen. Als je je Samsung Galaxy A70 hebt laten vallen, dan dien je het scherm hiervan te laten repareren door een specialist. Daarnaast kan het zijn dat je 4500 mAh batterij met snellaadtechnologie kapot kan gaan. Geen zorgen, wij zetten er een nieuwe batterij in en zorgen ervoor dat je daar ook nog garantie op krijgt!

Kom langs met of zonder afspraak!

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een Samsung Galaxy telefoon binnen 1-3 werkdagen, denk bijvoorbeeld aan een Samsung Galaxy S8 camera, Samsung Galaxy S9 home button of Samsung Galaxy S10 lichtsensor reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw Samsung Galaxy laten maken? Kom langs zonder afspraak!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores