0880040900

Laptop reparatie Abbenes- Voor snelle laptop reparatie!

Meld je reparatie aan

Laptop reparatie Abbenes

Uw laptop geeft opeens een zwart scherm en start niet meer op. Alle bestanden en foto’s staan nog op de laptop, wat nu? Fixers ondersteund u met uw laptop reparatie Abbenes. Ons team van monteurs staat ook vandaag voor u klaar. Breng uw laptop langs bij ons servicepunt en wij repareren uw laptop vandaag nog.

Bij Fixers repareren we uw notebook in 99% van de gevallen binnen een dag. Wij begrijpen namelijk dat uw laptop belangrijk is, en u eigenlijk niet zonder kunt. Als u de notebook langs brengt op ons servicepunt zullen de problemen met uw laptop uitgebreid worden besproken met onze medewerkers. Binnen 2 uur ontvangt u een telefonische diagnose waar de kosten van de reparatie worden besproken. Pas na uw akkoord wordt er gestart met de reparatie van uw laptop.

Computerwinkel Abbenes

In de buurt van Abbenes heeft Fixers een servicepunt. Hier kunt u zonder afspraak terecht voor reparatie van uw laptop of notebook. Als u uit Abbenes komt bent u ongeveer 5 minuten onderweg. Daarna helpt een van onze medewerkers u graag verder bij de reparatie van uw laptop of notebook. U kunt zonder afspraak bij ons langs komen.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap