0880040900

Laptop reparatie Den Haag

Meld je reparatie aan

Laptop reparatie Den haag

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij de reparatie van uw computer of laptop? Wij zorgen ervoor dat uw Laptop reparatie in Den Haag binnen één werkdag wordt geregeld. Meld uw laptop reparatie Den haag aan op onze website en u ontvangt direct uw PostNL verzendetiket waarmee u uw laptop reparatie Den Haag gratis en verzekerd op kunt sturen! Dankzij onze grote voorraad aan onderdelen kunnen wij zo goed als alle reparaties binnen 24 uur uitvoeren. Na ontvangst van uw laptop ontvangt u van ons dezelfde werkdag nog een prijsopgave en een diagnose. Deze wordt telefonisch met u besproken door een van onze monteurs. Heeft u nog vragen of wilt u toch liever eerst een monteur spreken voordat u langskomt? Onze collega’s staan direct voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden wat betreft laptop reparatie Den haag! Bel snel 088 004 0900!

Laptop reparatie Den haag

U kunt uw laptop reparatie Den Haag eenvoudig aanmelden via ons reparatieformulier. Dit doet u door op de knop “reparatie aanmelden” te klikken bovenaan de website. U doorloopt de 4 stappen op onze website en ontvangt van ons een verzendetiket van PostNL. Hiermee kunt u gratis en verzekerd uw laptop of computer opsturen naar ons servicepunt in Nieuw-Vennep. Zodra wij uw laptop reparatie Den Haag hebben ontvangen gaan wij direct aan de slag. Wij zorgen altijd dat u binnen 2 uur een telefonische diagnose en prijsopgave te horen krijgt. Hierdoor weet u precies wat er met uw laptop reparatie Den haag aan de hand is.

Computer reparatie Den haag

Heeft u problemen met uw vaste computer? Dan helpen wij u natuurlijk ook graag verder! Wij zorgen ervoor dat uw desktop reparatie Den Haag zo snel mogelijk wordt uitgevoerd tegen een gunstig en vrijblijvend tarief. Heeft u een iMac of MacBook? Dan helpen wij u ook graag verder! Meer informatie kunt u vinden op de pagina Apple reparaties. Heeft u nog vragen voor onze monteurs? Bel dan met 088 004 0900. Wij helpen u graag verder met al uw vragen over uw laptop reparatie Den Haag!

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1275 reviews op trustpilot
Robert Janssen
13 april 2021
Geweldig

Aantal keer gebeld, kon meteen geholpen worden maar bij aankomst bleken ze onder bezet. Jammer. Maar Serkan uit Utrecht pakte mijn iPhone reparatie toch op en ruim binnen de 4 uur was mijn telefoon weer nieuw! Top service, vriendelijke Serkan, parkeren is top en ik ben super blij! Ik beveel Fixers van harte aan!

Mireille
13 april 2021
Beter dan verwacht!

Zeer vriendelijk ontvangst, maar toch teleurstellend dat mijn Mac een dagen op reis moest voor reparatie. Paul doet extra zijn best en checkt op basis van het serienummer of het defect onder garantie gerepareerd kan worden. Ik had weinig hoop met mijn 4,5 jaar oude MacBook Pro. Maar.... wat blijkt? Dat is toch het geval! En het leek er even op dat het wat langer ging duren. Vanmorgen kreeg ik een telefoontje. Binnen 2 weken was het geregeld. Ik ben een blij mens!

Ad
11 april 2021
Weg met Amac... hup Fixers!!

Mijn oudere Imac was te traag voor woorden. Met Appleservicelijn gebeld en die gaven aan dat wellicht een vergroting van RAM-geheugen wat zou helpen. Gezien de leeftijd en het model van de computer zou ik dit het beste bij de Amac in Tilburg kunnen laten doen. Alles geregeld met deze zaak (afspraak enzo), tot ze me een dag van te voren belden met mededeling dat dit niet bij mijn computer kon. Teruggebeld met servicelijn van Apple, en die gaven nogmaals aan dat het weldegelijk kon en zij gaven mij toen het advies om Fixers te proberen in Rosmalen. Snel afspraak gemaakt om langs te komen en het apparaat ingeleverd. Ze zouden hem doorlichten en me daarna een advies geven. Eerste werkdag erop belde ze me 's ochtends op met mededeling dat het niet aan de RAM lag maar aan de verouderde oude schijf. Deze konden ze dezelfde dag vervangen voor een snellere SD-variant en voor hetzelfde geld maakte ze hem schoon en zette ze ook nog alle info over en installeerde ze alles netjes. Binnen 6 uur kon ik hem weer ophalen.. en hij draait als een tierelier!!! Top service, aardige lui, eerlijk advies en supperrrsnelle service en zeer scherpe prijs!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap