Laptop DC jack reparatie

Laptop DC Jack reparatie

De ingang van de stroompoort, ook wel de dc jack genoemd, is één van de meest kwetsbare onderdelen van een laptop. Ontelbare keren gebruik je deze ingang om jouw laptop op te laden. Hierdoor kan er slijtage ontstaan, wat ervoor zorgt dat jouw laptop niet goed of zelfs helemaal niet meer oplaadt. Laptop dc jack reparatie van Fixers biedt in dat geval uitkomst! Wij begrijpen dat je het probleem zo snel mogelijk verholpen wilt hebben. Fixers biedt je daarom ook dé allerbeste oplossing en een vlotte service. Binnen een mum van tijd is jouw laptop weer als nieuw!

Laptop DC jack reparatie

Dc jack vervangen van uw laptop?

Is de dc jack van jouw laptop aan vervanging toe? Kom dan gerust eens langs bij één van onze servicepunten. Heb je geen tijd om langs te komen? Geen enkel probleem! Je kan jouw laptop laten ophalen door PostNL. Via de website maak je dan een ophaalafspraak. Ook kan je jouw laptop naar Fixers opsturen. In beide gevallen profiteert je van onze smart service with a smile.

Laptop DC jack reparatie
Laptop DC jack reparatie

Dc jack laptop vervangen? Geen vervelende verrassingen!

Wanneer je laptop niet goed oplaadt, dan kan dit ook aan de accu liggen. Fixers zoekt kosteloos voor je uit wat het probleem is en of het nodig is om de dc jack van jouw laptop te vervangen. Voordat de reparatie uitgevoerd wordt, worden altijd de reparatie, de duur en de kosten met je gecommuniceerd. Pas als wij akkoord van je hebben, wordt de reparatie uitgevoerd. Je weet zo altijd waar je aan toe bent. Dat werkt natuurlijk wel zo prettig!

Laptop reparaties

Wij bieden een breed scala aan oplossingen aan, zo kun je bij ons aankloppen voor onderstaande reparaties. Staat de juiste oplossing er niet tussen? Neem dan contact op!

De kosten voor laptop dc jack reparatie

De kosten voor een laptop dc jack reparatie verschillen per merk en model. De prijs voor deze reparatie is dan ook op aanvraag. Alle tarieven die Fixers hanteert heldere tarieven. Je betaalt achteraf dus niet nog extra btw- of montagekosten.

Laptop dc jack vervangen door Fixers

Voor het vervangen van het dc jack ben je bij Fixers aan het juiste adres, maar ook voor andere laptop reparaties kan je uitstekend bij ons terecht. Wil je graag meer weten over hoe wij je kunnen helpen? Neem dan contact op. Je kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar: of bel naar een van onze . Onze medewerkers staan graag voor je klaar.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jouw in de buurt

Laptop DC jack reparatie

De voordelen van Fixers


Snelle reparatietijden

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Dit kan vaak binnen 30 minuten.

Levenslange garantie

We geven een levenslange garantie op al onze Basic en Premium onderdelen.

Gecertificeerde technicians

Bij Fixers werken enkel gecertificeerde technicians, hierdoor kunnen we je garanderen dat je device altijd vakkundig gerepareerd wordt.

Zeker van je data

We vinden de veiligheid van je data erg belangrijk, daarom hebben we ons reparatieproces volledig conform AVG ingericht.

Betaalbare kwaliteit

Bij Fixers geven we je de keuze tussen originele onderdelen of niet-originele onderdelen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor hou je de reparatiekosten zelf in de hand.

Geen onderzoekskosten

We brengen geen onderzoekskosten in rekening voor telefoons en tablets.