Harde schijf Dell vervangen

Harde schijf Dell vervangen

Is uw laptop zo traag dat u tijdens het opstarten van programma’s met gemak een kopje koffie drinkt? Dan kunt u iedere keer natuurlijk een koffiepauze inlassen, maar liever wilt u gewoon dat het verholpen wordt. Kom in dat geval langs bij een Fixers Servicepunt! In de meeste gevallen moet bij een trage laptop de harde schijf Dell vervangen worden. Bijna altijd klaren onze monteurs dat klusje binnen 60 minuten. Kun je niet langskomen? Kies dan voor onze 24-uursservice.

Harde schijf Dell vervangen

Binnen 60 minuten de Dell harde schijf vervangen

U zit er natuurlijk niet op te wachten dat uw laptop stukgaat en u wilt dan ook dat het probleem snel en vakkundig verholpen wordt. Fixers snapt dat en daar zorgen onze monteurs dan ook gewoon voor. In de meeste gevallen kan een Dell harde schijf vervangen worden in de tijd dat u een kopje koffie drinkt. Een afspraak maken is niet nodig. Loop dus gerust eens binnen bij een Fixers Servicepunt!

Harde schijf Dell vervangen
Harde schijf Dell vervangen

Harde schijf Dell vervangen? U kunt ook kiezen voor onze 24-uursservice

Ook als u niet naar ons toe kunt komen, kunt u gebruikmaken van onze reparatieservice. U kunt uw laptop laten ophalen door PostNL of stuur hem zelf naar ons op. In beide gevallen wordt een Dell upgrade SSD of HDD binnen 24 uur uitgevoerd en wordt uw gerepareerde laptop weer retour gezonden naar u.

Dell reparaties

Wij bieden een breed scala aan oplossingen aan, zo kun je bij ons aankloppen voor onderstaande reparaties. Staat de juiste oplossing er niet tussen? Neem dan contact op!

Dell upgrade SSD of HDD?

De harde schijf is een belangrijk onderdeel van uw laptop. Hierop worden namelijk alle bestanden opgeslagen. Uw vakantiefoto’s en die leuke filmpjes staan dus hier. Daarnaast draagt de harde schijf ook gedeeltelijk bij aan de snelheid van uw laptop.

Een Dell HDD upgrade kan om verschillende redenen nodig zijn. Ouderdom kan ervoor zorgen dat de harde schijf vol is en daardoor traag is, maar ook een val kan de oorzaak zijn dat uw harde schijf niet meer werkt. Fixers biedt dan twee oplossingen:

  • Uw Dell harde schijf vervangen met behoud van data. Dit kan alleen wanneer de schijf nog werkend is.
  • Is dit niet het geval? Dan zal de harde schijf opnieuw geïnstalleerd moeten worden. Data gaat hierdoor verloren.

Een upgrade Dell SSD? Of toch een Dell HDD upgrade?

Vroeger stond de opslagruimte van uw laptop synoniem aan de harde schijf. Tegenwoordig kunt u uit meerdere opties kiezen. Graag zetten wij de mogelijkheden voor u op een rijtje:

  1. Traditionele harde schijf

De hard schijf wordt ook wel HDD genoemd. Deze opslagruimte bestaat uit een draaiende magnetische schijf. Het voordeel van een Dell HDD upgrade is dat u vaak veel opslagruimte voor een lage prijs krijgt. Het nadeel is wel dat deze schijf wat traag kan zijn dankzij de bewegende onderdelen.

  1. SSD

De Solid State Disk, of kort gezegd SSD, werkt met geheugenchips. Deze opslagruimte werkt dus niet met bewegende onderdelen en is daardoor veel sneller dan de traditionele harde schijf. Een upgrade Dell SSD combineert dan ook het beste van twee werelden: snelheid en opslagruimte.

Reparatiekosten en werkwijze Dell HDD upgrade

Over onze tarieven zijn wij zeer transparant. Onze reparatiekosten zijn altijd inclusief btw- en andere kosten. Het tarief voor harde schijf Dell vervangen is afhankelijk van voor welke opslagruimte u kiest. Neemt u hierover gerust contact op.

Ook over onze werkwijze zijn wij bij Fixers zeer duidelijk. Vooraf vertellen onze monteurs u helder wat het probleem is, hoe dit opgelost kan worden en wat de kosten zijn. Pas na uw akkoord gaan zij aan de slag met de upgrade Dell SSD of HDD.

U weet bij Fixers dus altijd waar u aan toe bent en dat werkt natuurlijk wel zo prettig!

Twijfelt u nog tussen een Dell SSD upgrade of een nieuwe harde schijf? Neemt u dan gerust contact op. Ook bij andere vragen helpen onze medewerkers u graag. U kunt een e-mail sturen naar: of bel een van onze .

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jouw in de buurt

Harde schijf Dell vervangen

De voordelen van Fixers


Snelle reparatietijden

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Dit kan vaak binnen 30 minuten.

Levenslange garantie

We geven een levenslange garantie op al onze Basic en Premium onderdelen.

Gecertificeerde technicians

Bij Fixers werken enkel gecertificeerde technicians, hierdoor kunnen we je garanderen dat je device altijd vakkundig gerepareerd wordt.

Zeker van je data

We vinden de veiligheid van je data erg belangrijk, daarom hebben we ons reparatieproces volledig conform AVG ingericht.

Betaalbare kwaliteit

Bij Fixers geven we je de keuze tussen originele onderdelen of niet-originele onderdelen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor hou je de reparatiekosten zelf in de hand.

Geen onderzoekskosten

We brengen geen onderzoekskosten in rekening voor telefoons en tablets.