HP Laptop toetsenbord vervangen

Toetsenbord vervangen HP laptop

Pas wanneer het toetsenbord van jouw laptop niet (goed) meer werkt, besef je dat je eigenlijk niet zonder kan. Die deadline halen wordt wel heel lastig als de s-toets niet werkt. Nu kan je de ‘s’ steeds kopiëren uit eerder geschreven tekst. Maar makkelijker is om langs te komen bij een Fixers Servicepunt. In de meeste gevallen kan een HP toetsenbord vervangen worden binnen 60 minuten. Geen tijd om langs te komen? Kies dan voor onze 24-uursservice.

HP Laptop toetsenbord vervangen

Jouw HP toetsenbord vervangen in de tijd dat u van onze verse koffie geniet

Je zit er niet op te wachten dat jouw laptop kapotgaat. Fixers begrijpt dat en daarom bieden wij je de klaar-terwijl-je-wacht service. Een toetsenbord vervangen HP doen onze monteurs in de tijd dat je van een vers kopje koffie, thee mag natuurlijk ook ; ), geniet. In de meeste gevallen is dat binnen 60 minuten. Kom dus gerust eens langs bij een Fixers Servicepunt.

HP Laptop toetsenbord vervangen
HP Laptop toetsenbord vervangen

Je toetsenbord vervangen HP? Ook als je geen tijd heeft

Ook als je geen tijd heeft om langs te komen of er geen Fixers Servicepunt bij je in de buurt is, staan onze monteurs graag voor je klaar. Kies in dat geval voor onze 24-uursservice. Je stuurt jouw laptop dan naar ons op of laat hem door PostNL ophalen. In beide gevallen wordt jouw HP toetsenbord vervangen binnen 24 uur na ontvangst en wordt jouw laptop weer gerepareerd retour gestuurd.

HP reparaties

Wij bieden een breed scala aan oplossingen aan, zo kun je bij ons aankloppen voor onderstaande reparaties. Staat de juiste oplossing er niet tussen? Neem dan contact op!

Wat de kosten zijn voor een HP toetsenbord vervangen

Niet elke HP laptop heeft hetzelfde toetsenbord. De kosten voor een toetsenbord vervangen HP verschillen hierdoor onderling. Het standaardtarief voor het vervangen van jouw toetsenbord is €49,-. Bovenop dit bedrag komen nog de kosten voor het onderdeel. De reparatietarieven die Fixers hanteert voor een toetsenbord vervangen HP zijn altijd inclusief alle kosten. Je komt achteraf dus niet voor (vervelende) verrassingen te staan!

Laptop toetsenbord vervangen
€ 49 – € 129 (afhankelijk van het type)

Een toetsenbord vervangen HP met oog voor kwaliteit

Bij Fixers wordt je niet alleen weer snel op weg geholpen. Onze monteurs gaan ook altijd op zoek naar dé beste oplossing voor je. En uiteraard vinden zij die ook voor jou ; )

Dat is niet het enige! Bij het oplossen van je laptopprobleem wordt alleen gewerkt met onderdelen die aan onze hoge kwaliteitsstandaarden voldoen. Dat is nog steeds niet alles! Je krijgt natuurlijk ook altijd 3 maanden garantie op de reparatie.

Natuurlijk laat je jouw HP toetsenbord vervangen door Fixers!

Jouw laptop is dus in goede handen bij Fixers. Natuurlijk ben je bij ons aan het juiste adres om een toetsenbord te vervangen HP. Maar dat is zeker niet het enige waarbij wij je kunnen helpen! Wat het probleem met jouw laptop ook is, onze monteurs staan voor je klaar. En ook met een defecte smartphone, iPad of iMac helpen wij je graag!

Wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op. Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar: of bel naar een .

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jouw in de buurt

HP Laptop toetsenbord vervangen

De voordelen van Fixers


Snelle reparatietijden

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Dit kan vaak binnen 30 minuten.

Levenslange garantie

We geven een levenslange garantie op al onze Basic en Premium onderdelen.

Gecertificeerde technicians

Bij Fixers werken enkel gecertificeerde technicians, hierdoor kunnen we je garanderen dat je device altijd vakkundig gerepareerd wordt.

Zeker van je data

We vinden de veiligheid van je data erg belangrijk, daarom hebben we ons reparatieproces volledig conform AVG ingericht.

Betaalbare kwaliteit

Bij Fixers geven we je de keuze tussen originele onderdelen of niet-originele onderdelen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor hou je de reparatiekosten zelf in de hand.

Geen onderzoekskosten

We brengen geen onderzoekskosten in rekening voor telefoons en tablets.