Fixers Amsterdam Centrum

Van Woustraat 14
1073 LL Amsterdam

Amsterdam Centrum

Openingstijden

Onze winkel in Amsterdam Centrum is gesloten, je bent van harte welkom in onze winkels in Amstelveen Stadshart en Amsterdam IJburg!

Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdaggesloten
Donderdaggesloten
Vrijdaggesloten
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten
Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdaggesloten
Donderdaggesloten
Vrijdaggesloten
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten
Amsterdam Centrum

Fixers, al meer dan 10 jaar de reparatie expert

  • Vandaag nog gerepareerd
  • 30 minuten service
  • No cure no pay
  • Levenslange garantie
  • Zeker van je data
  • Apple & Samsung gecertificeerd

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Amsterdam Centrum

Gratis sneldiagnose

Heb je een probleem met je smartphone, tablet of laptop? Één van onze gecertificeerde technicians voert gratis een sneldiagnose uit.

Bij ons kan je altijd naar binnen lopen voor een gratis sneldiagnose. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken via onze website, we houden dan een tijdslot voor je vrij.

Over de winkel

Bij Fixers Amsterdam zijn we gespecialiseerd in het repareren van telefoons, tablets, game consoles, computers en laptops. Onze experts hebben uitgebreide kennis van alle bekende smartphone, laptop en tablet merken. Bij onze locatie in de van Woustraat 14H in Amsterdam kun je jouw telefoon vaak binnen 30 minuten, zonder afspraak, laten repareren, 6 dagen per week. Of je nu een iPhone reparatie in Amsterdam, een Samsung reparatie, een Macbook reparatie, iMac reparatie of een iPad reparatie nodig hebt. We helpen je zo snel als mogelijk.

Bij Fixers streven wij naar de hoogst mogelijke kwaliteit van de reparatie. Dit garanderen wij door het gebruik van originele onderdelen of in het geval van Apple-apparaten kun je kiezen uit compatibele onderdelen, tegen de laagste prijs. Dit geldt voor alle soorten telefoon reparaties, waaronder schermreparaties, het vervangen van de batterij of camera, het vervangen van de achterkant van je telefoon of het overzetten van gegevens. Onze experts zijn getraind en gecertificeerd om de hoge kwaliteit van de reparatie te waarborgen. We zijn zo zeker van onze zaak dat we standaard levenslange garantie bieden op het vervangen onderdeel, met uitzondering van val-, stoot-, druk-, water- en zichtbare gebruikersschade.

Je bent altijd welkom in een van onze negen andere winkels. Heb je geen tijd om langs te komen? Maak dan gebruik van onze opstuur service of haal- en brengservice in Amsterdam. Bij Fixers maken we het voor jou mogelijk!

Over de Van Woustraat

De Van Woustraat telt een ruim aanbod van bijna 200 winkels. De Van Woustraat is gelegen in het hartje van Amsterdam in het Stadsdeel Oud-Zuid, op steenworp afstand van de Albert Cuypmarkt. De Van Woustraat kunt u op een eenvoudige manier bereiken vanuit alle richtingen. Er wordt een laag parkeertarief gehanteerd. Handig voor een snelle boodschap: 0,10 euro voor maximaal 1 uur parkeren. Dit tarief geldt van 9.00 tot 16.00 uur.

Amsterdam Centrum
Amsterdam Centrum

Onze dienstverlening

Bij Fixers Amsterdam begrijpen wij als geen ander hoe vervelend het is om met een kapotte telefoon, tablet of laptop rond te lopen. Daarom zetten wij alles op alles om jouw device vakkundig, snel en direct in onze winkel te repareren. Ook kunnen onze specialisten jou alles vertellen over de hardware en software en over bescherming en preventie. Bij Fixers zorgen we er niet alleen voor dat jouw device weer als nieuw werkt, maar ook dat jouw smartphone goed beschermd is. Zo kun je bij ons ook terecht voor hoesjes, screenprotectors, cases en telefoonkoorden.

Bij Fixers aan de van Woustraat in Amsterdam ben je 6 dagen per week welkom, mét of zonder afspraak. Is jouw smartphone, tablet, computer of laptop stuk? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende diagnose. Onze specialisten vertellen jou, vaak binnen 30 minuten, wat er aan de hand is. Vervolgens bepaal jij zelf of je overgaat tot reparatie van jouw device.

Naast snelheid, staat ook precisie en vakkundigheid centraal bij onze specialisten. Fixers is Apple geautoriseerd wat betekent dat wij iPhones en iPads, iMacs en Macbooks on the spot kunnen repareren, met originele onderdelen. Ook hebben wij toegang tot hun software, waardoor we jouw devices altijd veilig kunnen herstellen. Na een geautoriseerde reparatie behoud je de fabrieksgarantie op jouw toestel. Onze specialisten zijn getraind door Apple, OnePlus en OPPO, waardoor je erop kunt vertrouwen dat de reparatie voldoet aan de juiste richtlijnen en kwaliteitseisen.

Wil jij jouw smartphone, tablet of laptop in Amsterdam laten repareren? Kom dan langs bij Fixers Amsterdam aan de Van Woustraat. Natuurlijk ben je ook welkom bij een van onze andere winkels in Amsterdam, Haarlem, Leiden, Rotterdam, Blaricum, Amstelveen, Utrecht en Den Haag.