0880040900

MacBook reparatie Almere

Meld je reparatie aan

Heeft u uw MacBook laten vallen en is het scherm gebarsten? Werkt het toetsenbord niet meer zoals u gewend bent? Of heeft u software problemen? Fixers lost het probleem graag voor u op! U kunt altijd vrijblijvend zonder afspraak langskomen bij een van onze vestigingen. Is dat niet in de buurt? Kies dan voor onze opstuur service!

Meld hier je reparatie aan

Snelle en vakkundige MacBook reparatie

Bij Fixers werken monteurs met jarenlange ervaring als het gaat om MacBook problemen. Hierdoor kan Fixers vrijwel elk probleem oplossen om u het gebruiksgemak van uw MacBook terug te geven. Voor u het weet kunt u uw MacBook weer gebruiken zoals u gewend bent.

Opstuur service

MacBook zeer snel gerepareerd? Dat kan bij Fixers! Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen bij een van onze vestigingen kunt u gebruik maken van onze . Dit houdt in dat u uw MacBook zo snel mogelijk gerepareerd weer in huis hebt! Dit gaat als volgt in zijn werk: Na ontvangst onderzoeken wij uw laptop op defecten. Wij communiceren voordat wij beginnen aan de reparatie de kosten, na akkoord repareren wij uw MacBook. Na betaling via een makkelijke en veilige betaallink verpakken wij uw MacBook voor retourzending. Het enige wat u hoeft te betalen is € 7,95 voor de retourzending, mits de reparatiekosten boven € 89,- liggen. U kunt uit twee opties kiezen zodat wij uw MacBook ontvangen, namelijk zelf of u kunt gebruikmaken van onze .

Ophaalservice

Fixers werkt samen met PostNL, zij halen uw MacBook op in heel Nederland. Het enige wat u moet doen is tussen 9:00 en 20:00 uur op een plek zijn. Uw MacBook wordt dan opgehaald en naar ons toegebracht, wij beginnen vrijwel direct aan uw MacBook reparatie na ontvangst. Vul het in voor 16:30 uur en uw MacBook wordt de volgende dag al opgehaald!

Opsturen

U kunt er ook voor kiezen om uw MacBook zelf op te sturen. Kies er dan voor om het pakketje aangetekend te versturen, de zending is dan tot € 500,- verzekerd. Verpak uw MacBook goed en let er goed op dat men aan de buitenkant niet kan zien dat het om een MacBook gaat. Vergeet daarnaast niet alle gegevens mee te sturen, deze moet u tevens invullen op het .

Kies uw MacBook

Tip! Onder uw MacBook kunt u het vinden!

MacBook Pro MacBook Air

Fixers

Wij, van Fixers, zijn een reparatiebureau voor uw . Wij werken met onderdelen met een hoge kwaliteit, kwaliteit staat namelijk erg hoog in het vaandel. Om deze kwaliteit te garanderen bieden wij op elke reparatie 3 maanden garantie. Fixers biedt:

  • MacBook reparatie binnen 1-3 werkdagen
  • Onderzoek
  • 3 maanden garantie
  • Opstuur service
  • Smart service with a smile!

Heeft u vragen voor Fixers? Stuur dan een mail of via het . Klik voor de contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1035 reviews op trustpilot
Sabine Banse
18 november 2020
Geweldige inlevingsvermogen

Geweldige inlevingsvermogen. Goeie service en snelle afhandeling.

Karel Scheffer
17 november 2020
Filiaal Rosmalen weer bezocht na…

Filiaal Rosmalen weer bezocht na eerdere geweldig positieve ervaring en uitstekende service, uitleg en vriendelijkheid, om de installatie van de nieuwe IPhone 6 te laten installeren en het overzetten van alle apps. Dat was mij nooit gelukt. Met hartelijke dank Karel Scheffer Veghel

Betsy
16 november 2020
Uitstekend geholpen door Boudewijn (Amsterdam Noord)

Geholpen door Boudewijn bij Fixers aan de IJburglaan in Amsterdam. Uitstekend. Zeer professioneel en vriendelijk. Boudewijn dacht mee en kwam met praktische oplossingen en advies. Ik ben zeer tevreden.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap