MacBook reparatie Arnhem

  Glas water over uw MacBook? Tas iets te hard op de grond gelegd? Voor een MacBook reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres. Wij onderzoeken en repareren verschillende typen MacBooks. Kies dus voor Fixers voor uw MacBook reparatie.

  Meld hier je reparatie aan

  Snelle en vakkundige MacBook reparatie Arnhem

  Voor een snelle en vakkundige reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres. Onze monteurs hebben jaren ervaring en lossen vrijwel elk laptop defect op. Zij repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen waardoor uw MacBook na reparatie weer zo goed als nieuw is. Om de kwaliteit te waarborgen krijgt u op elke reparatie 12 maanden garantie. Kies voor de ophaalservice of kom langs voor uw .

  Kies uw MacBook

  Tip! Onder uw MacBook kunt u het vinden!
  MacBook Pro MacBook Air

  24-uurs service

  Een reparatieservice die Fixers aanbiedt is de 24-uurs service. Erg handig wanneer u niet in de buurt van een van de Fixers Servicepunten woont. Wij komen graag uw MacBook ophalen of u kunt er voor kiezen om het zelf op te sturen.

  Ophaalservice

  Met de komt PostNL graag voor ons uw MacBook ophalen op een door u gekozen plek. Vul het in voor 16:30 uur en wij komen uw MacBook de volgende dag al ophalen. Na ontvangst onderzoeken en repareren wij uw MacBook. Na reparatie verpakken wij uw MacBook goed voor het terugsturen. Voor u het weet ontvangt u uw gerepareerde MacBook thuis, zo betaalt u slechts bij Fixers € 7,95 voor de retourzending.

  Opsturen

  Wanneer u uw MacBook liever zelf opstuur is dat geen probleem. Vergeet niet het ingevulde mee te sturen, hier staan alle belangrijke gegevens op. Stuur het pakket aangetekend op wanneer u bij het postkantoor bent. Zo is een aangetekend pakket tot € 500,- verzekerd. Uw gerepareerde MacBook wordt binnen 24 uur teruggestuurd, bij Fixers betaalt u slechts € 7,95 voor de retourzending.

  Fixers

  Fixers biedt ‘Smart service with a smile’. Onze monteurs staan 6 dagen per week voor uw MacBook reparatie klaar. Wist u trouwens ook dat wij er zijn voor uw , en ? Fixers repareert uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen, de onze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 12 maanden garantie. Kies dus voor Fixers voor uw MacBook reparatie. Voor vragen of informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen, mailen of maak gebruik van het . Bekijk alle contactgegevens en openingstijden van onze vestigingen.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap