0880040900

MacBook reparatie Dordrecht

Meld je reparatie aan

U kent het vast wel, dat vervelende gevoel dat uw MacBook niet meer werkt zoals u gewend bent. Dan bedenkt u zich waar het aan zou kunnen liggen. Toch de tas iets te hard op de grond gegooid? Die ene druppel koffie op het toetsenbord? Het kan van alles zijn. Wanneer u geen idee heeft waar het aan ligt kunt u naar Fixers komen. Onze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar. Onderzoek is bij Fixers kosteloos (m.u.v. vochtschade), na onderzoek krijgt u een uitgebreid onderzoeksrapport. Voor een kunt u gebruikmaken van de 24-uurs service.

24-uur service

Met de 24-uurs service van Fixers bent u verzekerd van een snelle reparatieservice. Zo repareren, onderzoeken en sturen wij uw MacBook terug binnen 24 uur na ontvangst. Bij ontvangst van uw MacBook onderzoeken wij naar de defecten. Mochten de prijzen niet duidelijk zijn, neem dan met ons op. Voor de 24-uurs service kunt u kiezen uit twee opties: of .

Ophaalservice

Maak gebruik van de ophaalservice wanneer u graag wilt dat uw MacBook wordt opgehaald. U kiest de plek en PostNL komt het voor ons ophalen. Het enige wat u hoeft te doen is het in te vullen. Wilt u dat uw MacBook snel wordt opgehaald en is het nog voor geen half 5 geweest? Vul dan snel het ophaalformulier in! Wanneer het voor 16:30 uur wordt ingevuld en verzonden komt de koeriersdienst de volgende dag op de door u gekozen plek uw MacBook ophalen.

Opsturen

Liever zelf opsturen naar Fixers voor een MacBook reparatie Dordrecht? Dat kan ook door het in te vullen en uw MacBook op te sturen. Stuur het pakket aangetekend op wanneer u het naar het postkantoor brengt. Zo is een aangetekend pakket tot € 500,- verzekerd.

Kies uw MacBook

Tip! Onder uw MacBook kunt u het vinden!
MacBook Pro MacBook Air

Vakkundige MacBook reparatie Dordrecht

Voor een vakkundige MacBook reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres. Wij repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen, uw MacBook is na reparatie op deze manier weer als nieuw. Om de kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 3 maanden garantie. De monteurs staan 6 dagen per week voor uw MacBook klaar. Bij Fixers werken uitsluitend monteurs met jaren ervaring, op die manier kunnen zij vakkundig een MacBook reparatie uitvoeren.

Fixers

Fixers is reparatiespecialist voor smartphones, tablets en laptops. Wist u trouwens ook al dat Fixers er is voor uw , of ? Wilt u meer informatie over onze reparatieservices, de garantie, uw MacBook reparatie of wilt u iets anders vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen, te mailen of gebruik te maken van het .

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores