0880040900

MacBook reparatie Tilburg

Meld je reparatie aan

Een kapot scherm, toetsenbord of een harde schijf vervangen? Of werkt uw MacBook niet meer zoals u gewend bent? Kom dan naar Fixers, wij onderzoeken kosteloos wat er defect is.

24 uur reparatie

Fixers zoekt graag voor u kosteloos het defect op. Wij kijken of dit gerepareerd kan worden en communiceren dit gelijk met u. Na akkoord kunnen wij het eventuele defect repareren zodat u uw MacBook weer kunt gebruiken zoals u gewend bent. En dit allemaal binnen 24 uur!

Ophalen of opsturen

Wanneer u niet in de gelegenheid bent voor uw MacBook reparatie Tilburg om langs te komen. Kies er van voor om uw laptop op te laten halen of stuur het op. Door onze samenwerking met PostNL wordt uw laptop opgehaald op uw werk of thuis. Wanneer wij het hebben ontvangen gaan wij over op reparatie na akkoord. U kunt er ook voor kiezen om zelf uw laptop op te sturen, verpak het dan goed en laat niet aan de buitenkant zien dat het gaat om een MacBook. Verzend het pakketje aangetekend op, op die manier is uw laptop tot € 500,- verzekerd. Vergeet nooit uw contactgegevens mee te sturen, op die manier kunnen wij eenvoudig contact met u opnemen. Ophalen of versturen kost u slechts € 7,95.

MacBook reparatie Tilburg

Voor een Tilburg komt u langs in onze nieuwe vestiging. Mochten er gebreken optreden bij uw MacBook of moet uw scherm vervangen worden. Onze ervaren monteurs zijn bekend met verschillende reparaties voor een MacBook.

Kies uw MacBook

Tip! Onder uw MacBook kunt u het vinden!
MacBook Pro MacBook Air

Fixers

Fixers is een reparatiebureau waar kwaliteit erg hoog in het vaandel staat. Om de kwaliteit te garanderen bieden wij 3 maanden garantie op uw reparatie. Wij werken alleen met reparatieonderdelen van hoge kwaliteit. Fixers biedt:

  • MacBook reparatie binnen 24 uur
  • 3 maanden garantie
  • Geen afspraak nodig
  • Gratis onderzoek
  • 24-uur service
  • Parkeren voor de deur

Heeft u vragen voor Fixers? Wilt u meer weten over uw MacBook reparatie? Neem dan contact met ons op

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores