0880040900

MacBook reparatie Tilburg

Meld je reparatie aan

Een kapot scherm, toetsenbord of een harde schijf vervangen? Of werkt uw MacBook niet meer zoals u gewend bent? Kom dan naar Fixers, wij onderzoeken kosteloos wat er defect is.

24 uur reparatie

Fixers zoekt graag voor u kosteloos het defect op. Wij kijken of dit gerepareerd kan worden en communiceren dit gelijk met u. Na akkoord kunnen wij het eventuele defect repareren zodat u uw MacBook weer kunt gebruiken zoals u gewend bent. En dit allemaal binnen 24 uur!

Ophalen of opsturen

Wanneer u niet in de gelegenheid bent voor uw MacBook reparatie Tilburg om langs te komen. Kies er van voor om uw laptop op te laten halen of stuur het op. Door onze samenwerking met PostNL wordt uw laptop opgehaald op uw werk of thuis. Wanneer wij het hebben ontvangen gaan wij over op reparatie na akkoord. U kunt er ook voor kiezen om zelf uw laptop op te sturen, verpak het dan goed en laat niet aan de buitenkant zien dat het gaat om een MacBook. Verzend het pakketje aangetekend op, op die manier is uw laptop tot € 500,- verzekerd. Vergeet nooit uw contactgegevens mee te sturen, op die manier kunnen wij eenvoudig contact met u opnemen. Ophalen of versturen kost u slechts € 7,95.

MacBook reparatie Tilburg

Voor een Tilburg komt u langs in onze nieuwe vestiging. Mochten er gebreken optreden bij uw MacBook of moet uw scherm vervangen worden. Onze ervaren monteurs zijn bekend met verschillende reparaties voor een MacBook.

Kies uw MacBook

Tip! Onder uw MacBook kunt u het vinden!
MacBook Pro MacBook Air

Fixers

Fixers is een reparatiebureau waar kwaliteit erg hoog in het vaandel staat. Om de kwaliteit te garanderen bieden wij 3 maanden garantie op uw reparatie. Wij werken alleen met reparatieonderdelen van hoge kwaliteit. Fixers biedt:

  • MacBook reparatie binnen 24 uur
  • 3 maanden garantie
  • Geen afspraak nodig
  • Gratis onderzoek
  • 24-uur service
  • Parkeren voor de deur

Heeft u vragen voor Fixers? Wilt u meer weten over uw MacBook reparatie? Neem dan contact met ons op

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1369 reviews op trustpilot
Ad Ossenblok
21 september 2021
Een prima service bij de het vervangen…

Een prima service bij de het vervangen van de batterij van mijn iphone 7 jongens/meisjes bedankt voor de prima service en als ik stukken heb kom ik zeker bij jullie terug

Michel Dashorst
17 september 2021
Fixer Nieuw Vennep

Afgelopen maandag 13-9 mijn iphone gebracht. Deze was door mij niet meer te activeren. Meteen geholpen en na 20 minuten weer kunnen opstarten. Lieten me niet gaan voor alles weer werkte. Super service, complimenten!

ape
9 september 2021
Fixers Amstelveen

Afgelopen week een desktop van Lenovo afgegeven voor reparatie bij fixers in Amstelveen, waar wij tot volle tevredenheid zijn geholpen. pc is daarna doorgestuurd naar Nieuw-Vennep en daar constateerde men dat de aan/uit-knop defect was. de oorspronkelijke aan-uit/knop was echter niet meer verkrijgbaar. na telefonisch overleg tot het besluit gekomen om een andere aan-uit/knop te installeren. naar volle tevredenheid werkt de desktop nu weer. ik kan iedereen fixers aanbevelen. zij zijn altijd bereid om je te helpen en mee te denken voor een passende oplossing.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap