0880040900

Moederbord reparatie

Meld je reparatie aan

Het moederbord is het belangrijkste onderdeel van een apparaat. Op dit bord, ook wel printplaat genoemd, zijn namelijk alle essentiële onderdelen aangesloten. Dankzij het moederbord kunnen alle componenten met elkaar ‘communiceren’. Denk aan de oplaadchip, de Audiochip en de geheugen(opslag)chip.

Schade aan een moederbord is dan ook erg vervelend, want dit kan betekenen dat een mobiel apparaat niet meer of maar gedeeltelijk of slecht werkt. Maar dit betekent natuurlijk nog niet het einde van de wereld.

Moederbord reparatie verhelpt het probleem in no time! Fixers biedt moederbord reparaties aan voor de volgende apparaten:

  • Smartphones
  • Tablets
  • MacBooks
  • iMacs

Moederbord smartphone of tablet

Een smartphone en een tablet zijn populaire apparaten en worden bijna dagelijks gebruikt. Schade door een val of een stoot is dan ook niet uit te sluiten. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje! Dit kan uiteindelijk leiden tot schade aan het moederbord.

In 95% van de gevallen kan een reparatie op het moederbord uitgevoerd worden met behoud van data. Deze reparatie kan voorkomen bij waterschade of een gebroken moederbord. Op een moederbord reparatie van uw smartphone krijgt u 3 maanden garantie.

Het is ook mogelijk om alleen een data recovery te laten uitvoeren, de prijs van deze handeling is op aanvraag.
Mocht de reparatie uiteindelijk niks opleveren; wij werken op basis van no cure, no pay. Wij zoeken graag de beste oplossing voor u!

– We simply make people happy! –

De smartphonemerken waar wij een moederbord reparatie aanbieden:

  • Apple
  • Samsung
  • HTC (alleen smartphone)
  • Huawei (alleen smartphone)

Staat uw merk smartphone of tablet er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Moederbord iMac en MacBooks

MacBooks en iMacs zijn populair vanwege het design en de prestaties. Hierdoor zitten sommigen mensen urenlang achter een computer, waardoor de kans op schade steeds groter wordt. Denk aan een glas water over het toetsenbord of een defecte videokaart. Bij Fixers voeren wij twee soorten moederbord reparaties uit voor een iMac of Macbook, namelijk:

1. GPU chip vervangen
Op deze reparatie krijgt u 3 maanden garantie. De prijs is volledig afhankelijk van het type model van uw computer. De prijs is op aanvraag.

2. Waterschade moederbord reparatie
Niet goed opgelet en was het glas vol toen u hem omstootte? Dan voeren wij graag een waterschade onderzoek uit waarbij wij al het vocht uit uw computer verwijderen. Het belangrijkste is dat dit zo snel mogelijk wordt gedaan om schade aan het moederbord te voorkomen. Maar mocht het water toch voor schade hebben gezorgd op het moederbord, dan repareren wij dit graag voor u. Bij Fixers gelden all-in tarieven, wat inhoudt dat reparatiekosten altijd inclusief btw- en montagekosten zijn. Bent u geïnteresseerd in een moederbord reparatie? Neem dan contact met ons op en stuur een e-mail met uw type iMac of MacBook naar .

Moederbord vervangen

Mocht een reparatie het probleem niet hebben opgelost, dan kunt u ook bij Fixers terecht voor het vervangen van een moederbord. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij streven er naar om u zo snel mogelijk antwoord te geven.

Moederbord reparatie

Wilt u weten of wij uw apparaat kunnen maken door het uitvoeren van een moederbord reparatie? Dan willen wij graag het apparaat van tevoren onderzoeken om te zien waar het probleem precies ligt en of een reparatie ook werkelijk een werkend apparaat oplevert. Kies hier voor een van de onderstaande services:

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores