Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

iPhone 13 behuizing vervangen

De behuizing van je iPhone is een echte blikvanger. De unieke achterkant – uiteraard met het welbekende logo – zorgt ervoor dat iedereen de mobiele telefoon van Apple herkent. Zeker wanneer je geen gebruik maakt van een hoesje of een transparant hoesje hebt, is de behuizing goed zichtbaar. Heb jij gekozen voor een van de bijzondere, opvallende kleuren zoals rood, groen, blauw of roze? Dan trek jij hoogstwaarschijnlijk flink wat ogen met je telefoon. Dit pakt alleen iets minder succesvol uit wanneer er een dikke kras, barst of deuk in je behuizing zit. Het ziet er immers nogal slordig uit.

Heb jij je telefoon per ongeluk een enkeltje naar de grond gegeven? Of is de behuizing op een andere manier flink beschadigd? Laat vandaag nog je iPhone 13 behuizing vervangen!

Wat is de behuizing precies?

De behuizing van je iPhone is eigenlijk – afgezien van het scherm – het complete omhulsel van de telefoon. Hierbij wordt dus niet alleen de achterkant meegerekend, maar ook de zijkanten, de bovenkant en de onderkant. De behuizing dient als dé bescherming van jouw dierbare telefoon. Zonder de behuizing zou ‘ie in no-time kapot zijn. En daar zitten we natuurlijk niet op te wachten! Zeker wanneer de behuizing krom begint te trekken, is het slim om hier zo snel mogelijk werk van te maken. Voordat je het weet, wordt het namelijk alsmaar erger!

Laat je je iPhone 13 behuizing vervangen? Dan wordt dus zowel de achterkant als de zijkanten, bovenkant en onderkant vervangen. Binnen slechts 1 tot 2 werkdagen ziet jouw iPhone er weer zo goed als nieuw uit!

Wanneer je iPhone 13 behuizing vervangen?

Zit er een kleine kras in de achterkant van je telefoon? Dan ziet het er misschien niet zo mooi uit, maar kan het in principe geen kwaad om ‘m niet te laten repareren. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor een krasje aan de onderkant, bovenkant of zijkanten. Houd er wel rekening mee dat een kleine barst er al voor kan zorgen dat je telefoon niet langer spatwaterdicht is. De kans op waterschade of andere schade is dus aanzienlijk hoger.

Overigens kan het in bepaalde gevallen ook slim zijn om alleen de achterkant te laten vervangen. Dit scheelt namelijk flink in de kosten! Ligt je telefoon helemaal aan diggelen? In dat geval raden wij wel aan om je iPhone 13 behuizing te laten vervangen. Het is dan misschien een beetje prijzig, maar je telefoon ziet er weer als nieuw uit én het is altijd goedkoper dan de aanschafprijs van een nieuwe iPhone!

Optimaal precisiewerk

Laat je je iPhone 13 behuizing vervangen? Dan hoort deze natuurlijk naadloos aan te sluiten op je telefoon. Bij Fixers hebben we alle kennis, ervaring en steady handwerk in huis om jouw iPhone er weer als gloednieuw uit te laten zien! Uiteraard houden we hierbij rekening met de kleur van jouw telefoon. Zo kunnen we garanderen dat je niet ineens met een rode iPhone naar buiten loopt, terwijl je met een groene binnen bent gekomen.

De behuizing zorgt voor een optimale bescherming van de techniek in jouw telefoon. Wij begrijpen dan ook als geen ander hoe belangrijk het is dat deze goed is bevestigd. Met een hele mikmak aan professionele tools, optimaal precisiewerk én de nodige kennis en ervaring sta jij binnen no-time weer met een gloednieuwe iPhone buiten!

Waarom een iPhone 13 reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw iPhone 13 reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

Zit je eraan te denken om een reparatie door ons uit te laten voeren, maar heb je nog een aantal vragen? Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar één van onze winkels. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt op een van onze vestigingen.