Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

iPhone XR scherm vervangen

De iPhone XR is alweer van de twaalfde generatie, in 2018 aangekondigd en gelanceerd samen met de iPhone XS en XS Max. Super chill aan de iPhone XR is dat dit model een stuk goedkoper is dan zijn siblings. Dat is natuurlijk niet voor niks, want met deze telefoon doe je wel een aantal concessies. Zo is onder andere het beeldscherm van een lagere kwaliteit en ook de zoomlens werkt net iets minder goed.

Nu is zo’n goedkopere iPhone natuurlijk hartstikke fijn, maar wat nou als je ‘m hebt laten vallen en het hele scherm aan diggelen ligt?! Helaas hangt aan het kopen van een nieuwe iPhone een flink prijskaartje. Maar gelukkig hebben wij de perfecte oplossing voor jou. Bij Fixers kunnen we namelijk binnen no time je iPhone XR scherm vervangen!

Wanneer iPhone XR scherm vervangen?

Een kleine barst in je scherm, zo erg is dat toch niet? Het lijkt misschien onschuldig, maar houd er rekening mee dat een kleine barst al grote gevolgen kan hebben. Let je niet goed op wanneer je bijvoorbeeld door de regen loopt? Als je pech hebt komt die ene regendruppel nét in de barst terecht en raakt ‘ie een cruciaal onderdeel in de binnenkant van je telefoon. En dan ben je natuurlijk een stuk verder van huis!

Ligt je hele scherm aan diggelen? Dan raden wij sowieso aan deze te vervangen. De losse glassplinters kunnen namelijk ook nog eens gevaarlijk voor jezelf zijn. Voordat je het weet, haal je per ongeluk je tengels eraan open. Niet alleen een scheur in je scherm, maar ook nog eens in je vingers. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten.

Razendsnel vervangen

Wij snappen als geen ander dat jij niet zit te wachten op een week zonder telefoon. Vandaag de dag is je iPhone cruciaal bij je dagelijkse bezigheden. Sta je in de file en moet je je werkgever laten weten dat je later aansluit bij die belangrijke meeting? Een weekendje weg naar een andere stad en geen idee hoe je bij dat leuke restaurant komt? Snel de treintijden checken voordat je naar het station gaat? Dat wordt zonder mobiele telefoon natuurlijk allemaal een stuk lastiger.

Daarom zorgen wij ervoor dat wij je iPhone XR scherm in maximaal 2 uur tijd vervangen! Kies jij voor de Fixers Basic of Fixers Premium reparatie? Dan is ‘ie zelfs na 30 minuten al klaar! Bovendien profiteer je van een levenslange garantie. Dus mocht er iets mis zijn, zit jij dus gelukkig niet met de gebakken peren.

Geen 3D-touch, wel LCD

Wist je dat iPhone XR – destijds – over het grootste LCD-scherm van alle iPhones beschikt? Daar staat wel tegenover dat de resolutie van iets lagere kwaliteit is. Zo kun je geen 1080p Full HD-content kijken en moet je het doen met een resolutie van 1792 x 828 pixels.

Overigens beschikt deze iPhone ook niet over een 3D-touch, waarmee je bepaalde acties kunt activeren door hard op het scherm te duwen. Gelukkig heeft Apple daar wel iets anders op bedacht: de Haptic Touch. Dit werkt eigenlijk hetzelfde als 3D-touch, maar dan druk je langer in plaats van harder. Laat je jouw iPhone XR scherm vervangen? Dan wil je natuurlijk wel dat je deze met – minstens – dezelfde kwaliteiten weer terugkrijgt. Daar ben jij bij Fixers dan ook 100% van verzekerd!

Waarom een iPhone XR reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw iPhone XR reparatie? Hier zijn een paar redenen:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

iPhone XR reparatie nodig? Kom naar Fixers! Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar één van onze winkels. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt op één van onze vestigingen.