Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

Macbook Air 13 14-17 moederbord laten vervangen

Heb je problemen met je MacBook Air 13 14-17 en denk je dat dit door het moederbord komt? Wanneer je twijfelt aan de problemen met je MacBook kun je altijd contact opnemen met ons, zodat we samen de oorzaak kunnen ontdekken en jou de beste oplossing kunnen geven. Problemen met een MacBook Air kunnen verschillende oorzaken hebben, maar voor ons team hebben producten van Apple geen geheimen!

Problemen met het moederbord kunnen zeer vervelend zijn. Het moederbord is een zeer belangrijk onderdeel van je MacBook. Zonder een moederbord wordt een film kijken of gamen enorm lastig. Dit onderdeel van je MacBook zorgt er namelijk voor dat alle onderdelen in je Apple laptop met elkaar communiceren. Ook je videokaart en harde schijf hebben een moederbord nodig om optimaal te kunnen functioneren.

Waarom kiezen voor vervangen?

Je moederbord kan door verschillende oorzaken aan vervanging toe zijn. Dit kan bijvoorbeeld komen door kortsluiting, maar ook waterschade of schade na een harde val kan de oorzaak zijn van de problemen. Wanneer dit soort schade optreedt, kan dit op verschillende manieren tot uiting komen. Zeker wanneer je MacBook Air hier problemen mee krijgt, kan dit behoorlijk vervelend zijn.

Deze laptops van Apple zijn relatief prijzig en het zou zonde zijn dat je jouw MacBook Air vervolgens niet meer kunt gebruiken. Door het moederbord te vervangen kun je langer gebruik maken van je eigen MacBook Air. Zo hoef je niet direct naar de winkel om weer behoorlijke uitgave te moeten doen en een nieuwe laptop volledig naar jouw eigen smaak te installeren.

Waarom een Macbook Air 13 14-17 reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw Macbook Air 13 14-17 reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

Zit je eraan te denken om een reparatie door ons uit te laten voeren, maar heb je nog een aantal vragen? Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar onze monteurs via 088 004 0900. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt op een van onze vestigingen.