Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

MacBook Air 13 inch uit 18-19

Met een Retina-display van 13,3 inch inclusief led-achtergrondverlichting spatten de kleuren van je scherm af. Yes, we hebben het over de MacBook Air 13 inch model uit 18-19. De to-go-to laptop voor thuis, je werk of voor school. Licht in gewicht, maar met een ijzersterke 1,6-GHz dual-core Intel Core i5 processor. Dankzij de ingebouwde lithium‑polymeerbatterij van 50,3 wattuur kun je maar liefst tot 12 uur draadloos internetten. Super handig wanneer je bijvoorbeeld met het openbaar vervoer naar werk moet reizen en onderweg alvast aan de slag wilt! Maar hoe zorg je er nou voor dat je MacBook Air 13 inch 18-19 zo lang mogelijk meegaat? Lees onze tips op deze pagina.

Bescherm je MacBook Air 13 inch uit 18-19!

We weten allemaal dat de laptops van Apple niet de goedkoopste op de markt zijn. Hoe zonde zou het zijn als jouw MacBook 13 inch uit 18-19 per ongeluk vroegtijdig kapot gaat? Dat willen we natuurlijk voorkomen! Het is dus zaak om jouw MacBook zo optimaal mogelijk te beschermen. Op welke kwetsbaarheden moet je letten? En hoe kun je ervoor zorgen dat je je MacBook veilig mee op reis kunt nemen? Als experts op het gebied van elektronica weten onze gecertificeerde technicians maar al te goed hoe ze jou hierover kunnen adviseren. Is het helaas al te laat? Dan verwijzen we je graag door naar één van onze reparaties. 

De beste bescherming voor onderweg

Het klinkt misschien een beetje voor de hand liggend, maar lang niet iedereen denkt eraan een beschermhoes te kopen. De behuizing van de MacBook Air 13 inch uit 18-19 ziet er dan misschien sterk uit, maar bij vervelende ongelukjes merk je pas hoe kwetsbaar je laptop eigenlijk is. Met een stevige beschermhoes zorg je er tijdens het vervoeren van je MacBook voor dat deze optimaal beschermd is. Leuk en aardig, denk je nu misschien. Het aanbod beschermhoezen is toch enorm?! Dat klopt inderdaad! Daarom is het zaak voor een stevige hoes te kiezen die de laptop volledige bescherming biedt. Zo weet je zeker dat je jouw MacBook veilig van A naar B kunt vervoeren.

Regelmatig reinigen

Je denkt er niet zo snel over na, maar het regelmatig reinigen van je MacBook Air 13 inch uit 18-19 kan bijdragen aan een langere levensduur. Zonder er al te veel bij stil te staan, komt er best wel wat vuil in je MacBook terecht. Wat denk je bijvoorbeeld van alle stof en kruimels die in je toetsenbord belanden? Helaas heeft Apple het een stuk lastiger gemaakt om je toetsenbord te reinigen. Het toetsenbord van de oudere modellen kon namelijk nog losgemaakt worden. Zo kon je eenvoudig het vuil onder elke toets verwijderen. Om nu onder het toetsenbord te komen, zou de hele behuizing losgehaald moeten worden. Geen eenvoudig klusje dus. Voorkom enorme vuilophoping en reinig regelmatig je toetsenbord! Dit kun je doen door met een spuit perslucht onder de toetsen te blazen. Met een beetje geluk komt het vuil los.

Waarom een MacBook Air 13 reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw MacBook Air 13 reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Mijn MacBook doet het niet meer. En nu?

Is je MacBook – ondanks alle voorzorgen – toch kapot gegaan? Dit kan allerlei verschillende oorzaken hebben. Gelukkig weten onze gecertificeerde technicians raad met elk probleem. Van een kapotte batterij tot een niet werkend toetsenbord en alles daartussenin. Plan vandaag nog een afspraak in!