Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

Scherm reparatie voor je MacBook Pro 13” uit ’16-’17

Het gebeurt ons allemaal wel eens, hoe voorzichtig we ook zijn met onze apparaten, een gebroken scherm kan iedereen overkomen. Werken aan je open projecten is plotseling een stuk ingewikkelder wanneer je je eigen tekst niet eens meer goed kunt lezen. Hoe moeilijk het ook is om het scherm van je geliefde MacBook Pro 13” kapot te zien, het is gelukkig niet het einde van de wereld. Vooral wanneer je scherm het enige is wat gebroken is. In dat geval hoef je namelijk enkel het scherm van je apparaat te laten repareren of vervangen, wat uiteraard een stuk minder gedoe is dan het repareren van een laptop met een kapotte batterij, gebroken scherm en versleten toetsenbord.

Bovendien is het veel goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe MacBook Pro. Is je beeldscherm dus gebroken? Raak dan vooral niet in paniek, want het repareren van jouw gebroken scherm is voor een vakkundig expert geen enkel probleem!

Je scherm laten repareren door een specialist

Een gebroken scherm is absoluut geen ramp. Een ervaren specialist vervangt met gemak het scherm van jouw MacBook Pro 13” uit ’16-’17. De reparatie van jouw MacBook Pro vindt uiteraard plaats in een steriele werkplaats, waar wordt gewerkt met hoge kwaliteit gereedschap, anti-statische matten en natuurlijk onderdelen van uitstekende kwaliteit.

Jouw trouwe MacBook verdient natuurlijk enkel de beste service. Je kunt daarom gerust je apparaat toevertrouwen aan vakkundige specialisten die jouw laptop deze service kunnen bieden, hoe moeilijk het ook is om even gedag te zeggen tegen je oude vriend. Die professionals gaan gelukkig snel voor je aan de slag, zodat je niet lang verwijderd hoeft te zijn van je MacBook. Dat scherm is al snel weer zo goed als nieuw, waardoor je weer ongestoord verder kunt werken.

Jouw laptop verdient alleen de beste zorg en aandacht

Toen je jaren geleden al dat geld uitgaf aan die spiksplinternieuwe MacBook Pro 13”, deed je dat omdat je wist dat je kon rekenen op de betrouwbare, duurzame kwaliteit van Apple. Je bent natuurlijk ook al die tijd erg zuinig geweest op je apparaat, want zo’n belangrijke toevoeging op je dagelijks leven wil je lang goed kunnen houden. Wanneer je scherm dan uiteindelijk toch breekt door een stom ongelukje, is het even flink balen. Het is gelukkig niet iets waar je al te lang mee hoeft te zitten, want die scherm reparatie is snel gebeurd. Wees alleen wel even extra lief voor je arme MacBook na de operatie. 

Jouw beste vriend in het creëren van jouw kunst

Elk creatief persoon met een MacBook begrijpt dat het niet zomaar een apparaat is, maar een verlenging van je eigen creativiteit. Of je nu schrijft, fotografeert, muziek maakt of welke vorm van kunst dan ook, je MacBook staat altijd voor je klaar. Niets voelt lekkerder dan het voltooien of het werken aan een project op jouw liefste MacBook Pro. Die duurzame kwaliteit laat je niet in de steek, want zo’n laptop gaat jaren mee. Het is werkelijk een partner waar je altijd op kunt rekenen. Kan jouw MacBook echter ook op jou rekenen wanneer dat nodig is? Laat je vriend niet hangen en zorg dat je dat beeldscherm laat repareren!

Waarom een MacBook Pro 13” reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw MacBook Pro 13” reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

Zit je eraan te denken om een reparatie door ons uit te laten voeren, maar is nog niet alles duidelijk voor je? Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar onze monteurs via 088 004 0900. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt bij een van onze Service Points.