Kenmerken van de MacBook Pro 13 inch Touchbar

De MacBook Pro 13 inch Touchbar is een fantastische laptop met een 16 of 18 inch retina beeldscherm. Dankzij de mega snelle processor is deze MacBook niet alleen zeer geschikt voor het sturen van mails en het bewerken van documenten, maar ook voor werk waarbij er gebruik wordt gemaakt van grote en zware programma´s.

Met de MacBook Pro is het geen probleem om foto´s en video´s te bewerken dankzij de opslagmogelijkheden van het geheugen, welke beschikbaar is in 512 GB of 1 TB SSD-opslag. Bovendien maakt de True Tone technologie het voor je ogen een stukje prettiger om naar het beeld te kijken omdat de kleuren worden afgestemd op de omgeving waardoor je zicht zich minder aan hoeft te passen. Met deze notebook heb je geen gedoe met externe harde schijven of online cloud oplossingen, alle bestanden en programma´s kun je op deze MacBook kwijt.

Mocht je echter toch nog meer ruimte op je MacBook nodig hebben dan is het altijd mogelijk om het geheugen uit te breiden met 1 TB, 2 TB, 4 TB of 8 TB. Verkrijgbaar in een zilvergrijze kleur of spacegrijs. 

De MacBook Pro 13 inch Touchbar in gebruik

Bij de laptop worden een 2 meter lange USB-C-naar-3 kabel en een USB-C lichtnetadapter van 140 W meegeleverd. Zo kun je de batterij van de MacBook supersnel opladen. Echter zal dit niet zo vaak nodig zijn aangezien de batterij tot wel 11 uur mee gaat. Ook de chip is helemaal van deze tijd waardoor werken met de MacBook Pro op professioneel gebied een gemak is. Het afspelen van een 8K video kan tot wel 4 streams en de geheugenbandbreedte kan tot 32 GB of 64 GB worden geconfigureerd.

Daarnaast is het centrale geheugen van deze notebook met 64 GB zeer groot wat gunstig is voor als je met veel grafische beelden werkt. Zo is de MacBook Pro 13 inch Touchbar geschikt om op allerlei niveau´s mee te werken. 

Touchbar van de MacBook Pro 13 16-18

Een speciale feature van de MacBook Pro 13 inch Touchbar staat al genoemd in de naam, namelijk de Touchbar. Met deze strip die gevoelig is voor aanrakingen kun je verschillende functies op de MacBook managen. De strip is verlicht en kun je met je vingers bedienen door erop te tikken of te swipen. Elke toets kan aan een andere app of functie toegewezen worden. Wel is het belangrijk dat de apps die je wilt gebruiken gekoppeld kunnen worden aan de Touchbar.

Met de Touchbar kun je ook Touch-ID gebruiken om je notebook aan de hand van je vingerafdruk te ontgrendelen, om online betalingen mee te doen of om in te loggen op een website of app. Heel handig voor iedereen die moeite heeft om alle wachtwoorden te onthouden of om telkens een nieuw wachtwoord te verzinnen. Deze functie is ook handig voor als de MacBook Pro door meerdere personen wordt gebruikt. Zo kan er via Touch-ID makkelijk en snel worden geschakeld tussen de verschillende gebruikers.

Met de verlichte strip is het onder andere ook mogelijk om Siri te besturen, Safari te openen, mail te doen en het geluidsvolume en beeldhelderheid aan te passen. Krijg je een FaceTime gesprek binnen? Beantwoord deze dan heel eenvoudig met de Touchbar en geniet van de kwaliteit van de 720p HD-camera. 

Waarom een MacBook Pro 13 (2020) reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw MacBook Pro 13 (2020) reparatie? Dit is wat Fixers biedt:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools