Is jouw Macbook Pro Touchbar uit ’16-’18 toe aan een nieuw moederbord?

Je favoriete nichtje is wel eens vervelend. Ook de beste voetbalclub verliest nu en dan. En ook jouw betrouwbare Macbook Pro Touchbar uit ’16-’18 kan helaas wel eens door de knietjes gaan. In tegenstelling tot die voetbalclub en dat nichtje is je Macbook Pro eenvoudig te repareren. Je koos immers destijds niet voor niets voor de superieure kwaliteit van een Apple product. Voor creatievelingen over de hele wereld is de Macbook Pro een ware verlenging van de vindingrijkheid.

Keynote en Pages zijn er altijd

Met Keynote als je tool en Pages als je assistent kun jij de hele wereld aan. Even een e-mailtje tikken of een nieuwe song opnemen in Garageband behoort op ieder moment van de dag tot je mogelijkheden. Wanneer je scherm niet meer aan wil, er vocht in je Macbook is gekomen of er een andere onverklaarbare beschadiging is opgetreden, is dat een flinke domper! Maar vergeet niet dat er deskundige vakmensen zijn die jouw Macbook Pro Touchbar gewoon kunnen fixen. Het moederbord vervangen geeft je weer de mogelijkheid om je creativiteit alle kanten op te laten flapperen. 

Jij en je Macbook Pro zorgen voor elkaar

Het vervangen van het moederbord van je Macbook Pro Touchbar geeft je de mogelijkheid om ongestoord door te werken. Dus stressen is niet nodig. Haal rustig adem en vertrouw erop dat je met wat liefdevolle zorg snel weer kunt beschikken over je Mac. 

Waarom een Macbook Pro Touchbar ‘16-‘18 reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw Macbook Pro Touchbar ‘16-‘18 reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

Zit je eraan te denken om een reparatie door ons uit te laten voeren, maar heb je nog een aantal vragen? Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar onze monteurs via 088 004 0900. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt op een van onze vestigingen.