MacBook Pro 13 inch Touchbar – Repareer je scherm

Indien er iets mis is met je scherm, wil het nog niet direct zeggen dat het hele scherm vervangen moet worden. Het kan namelijk zijn dat er een probleem is dat van binnen uit een goede werking van het scherm belemmert. Neem bijvoorbeeld een hardware probleem dat intern voor problemen zorgt met als resultaat dat je een aantal pixels op je scherm mist. Laat daarom een technician met professionele kennis en ervaring naar je Apple laptop kijken om te kunnen beoordelen of het scherm gerepareerd kan worden. Dit onderzoek is vrijblijvend en hier zullen geen kosten voor in rekening worden gebracht.

Zodra de gecertificeerde technician het probleem heeft vastgesteld, zul je worden geïnformeerd over de verwachte kosten en bepaal je zelf of je hier mee akkoord gaat. Je hebt vaak verschillende opties wat betreft het kiezen van onderdelen die vervangen moeten worden. Zo houd je zelf de controle over hoeveel je wilt besteden aan reparatiekosten. Het overwegen van een reparatie is zeker de moeite waard. Met een scherm reparatie ben je namelijk over het algemeen goedkoper uit dan met het vervangen van het hele scherm van je MacBook Pro 13 inch Touchbar. 

Vervang je scherm 

Indien de technician naar je MacBook Pro 13 inch Touchbar heeft gekeken en het scherm niet gerepareerd kan worden, dan zal het scherm vervangen moeten worden. Dit kun je doen door er een nieuw origineel Apple scherm op te laten zetten maar je kunt ook kiezen voor een voordeliger alternatief. Met de Fixers Premium heb je namelijk een super kwaliteit scherm maar ben je in de aanschaf veel minder geld kwijt. Als je op zoek bent naar een low budget optie om je scherm te vervangen kies dan voor een Fixers Basic scherm. Nog steeds van goede kwaliteit maar met een schappelijkere prijs.

Zowel voor de Fixers Basic als de Fixers Premium onderdelen krijg je levenslange garantie. Mocht er in de toekomst weer iets met het scherm aan de hand zijn dan weet je dat je op de service van Fixers kunt rekenen. Ook voor andere MacBooks van Apple, zoals bijvoorbeeld de MacBook Air, kan Fixers een scherm reparatie of vervanging uitvoeren. 

Snelle reparatie van jouw MacBook Pro 13 inch Touchbar

Doordat vrijwel alle onderdelen op voorraad zijn, kan een reparatie of vervanging van het scherm van je MacBook Pro 13 inch Touchbar snel gebeuren. Zo hoef je niet lang op je notebook te wachten en kun je snel weer aan de slag met je werk, huiswerk of andere taken. Mocht er toch een bepaald onderdeel niet voorradig zijn dan kan deze alsnog besteld worden en vaak is het missende item de volgende dag er al. Indien je er zeker van wilt zijn dat je direct terecht kunt voor een reparatie op een locatie bij jou in de buurt, maak dan van tevoren een afspraak.

Mocht je liever vanuit werk of school spontaan langskomen dan kan dat uiteraard ook. Ben je helemaal niet in de gelegenheid om persoonlijk langs te komen, stuur dan je MacBook Pro kosteloos op of maak gebruik van de ophaalservice en krijg deze na reparatie of vervanging van het scherm meteen weer terug gestuurd op het door jou doorgegeven adres. Kies de optie die voor jou het makkelijkst is zodat je het scherm van je MacBook Pro 13 inch Touchbar snel weer optimaal kunt gebruiken. 

Waarom een MacBook Pro 13 inch Touchbar 2016-18 reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw MacBook Pro 13 inch Touchbar 2016-18 reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

Zit je eraan te denken om een reparatie door ons uit te laten voeren, maar heb je nog een aantal vragen? Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar onze monteurs via 088 004 0900. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt op een van onze vestigingen.