0880040900

Telefoon reparatie Aalsmeer

Meld je reparatie aan

Telefoon reparatie Aalsmeer

Heeft u uw geliefde smartphone laten vallen? Dan bent u zeker op zoek naar een reparatie! Maar die moet snel, en goedkoop zijn. Hiervoor heeft Fixers.nl de beste oplossing. Scherpe prijzen, en reparatie terwijl je wacht! En zelfs inclusief 3 maanden garantie. Bekijk de onderstaande knoppen voor meer informatie over uw smartphone reparatie Aalsmeer!

Onze monteurs begrijpen natuurlijk ook dat u niet lang zonder smartphone kunt. Daarom hebben wij de klaar terwijl u wacht service. U kunt op de reparatie wachten, die over het algemeen dezelfde dag al is afgerond.. Tijdens de reparatie kunt u gebruik maken van onze leen-tablets of koffie. Voor dat u het weet staat uw defecte apparaat weer helemaal gerepareerd klaar. Wel zo fijn, toch?

Klaar terwijl u wacht!

Wanneer u kiest voor een smartphone reparatie Aalsmeer bij Fixers.nl dan kiest u voor service en gemak. Onze monteurs zijn allemaal gecertificeerd en hebben ervaring met de reparatie van alle soorten smartphones. Voor een smartphone reparatie Aalsmeer bent u dus bij Fixers aan het juiste adres. Terwijl u geniet van een goede bak koffie in onze lounge repareren onze monteurs dezelfde dag nog uw smartphone. Ook krijgt u altijd 3 maanden garantie op uw Smartphone reparatie Aalsmeer.

Kom zonder afspraak langs of stuur uw reparatie op. Wanneer u niet in de buurt woont kunt u uw smartphone reparatie Aalsmeer via de website aanmelden. Uw smartphone wordt dan gratis en verzekerd verstuurd.

Heeft u nog vragen bel dan met 088 004 0900, u krijgt dan direct een van onze service medewerkers aan de lijn. Zij beantwoorden al uw vragen en helpen u bij het maken van de juiste keuzes.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1204 reviews op trustpilot
Roel Simons
26 februari 2021
Spatiebalk van MacBook bleef hangen

Spatiebalk van toetsenbord van MacBook bleef hangen. Toen ik Fixers belde checkten ze direct of mijn exemplaar binnen vervangingsprogramma viel. Dat bleek het geval. De inname van de reparatie door Serkan ging zorgvuldig en hij was duidelijk in het proces en de afwikkeling. Binnen 48 kreeg ik een melding dat de laptop gereed was. Dat vond ik erg vlot. Bij het ophalen bleek dat de laptop mooi schoongemaakt was. Medewerker Serkan is vriendelijk en zorgvuldig. Ik ben blij dat er zo secuur met m’n apparaat is omgesprongen.

Anastassis Perrakis
26 februari 2021
Very professional crew

Very professional crew, excellent communication, technically excellent, spotless shop. Simply very highly recommended.

Rudolf Janssen
25 februari 2021
Betrouwbare service!

Betrouwbare service!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap