0880040900

Smartphone reparatie Aerdenhout - Fixers

Meld je reparatie aan

Smartphone reparatie Aerdenhout

Smartphone laten vallen? En vervolgens is het scherm kapot? Of uw aan/uit knop? Kunt u de persoon waarmee u belt helemaal niet meer verstaan? Dan bent u vast en zeker opzoek naar een reparatieservice in de omgeving van Aerdenhout. U kunt bij ons servicepunt in Nieuw-Vennep zonder afspraak binnenstappen. Terwijl u geniet van een heerlijke bak koffie repareren onze gespecialiseerde technici uw apparaat vaak al binnen 30 minuten. Voordat u het door heeft is uw smartphone weer als nieuw!

Op al onze reparaties geven wij 3 maanden garantie. Mocht er binnen deze termijn iets defect gaan aan het gerepareerde onderdeel dan repareren wij uw smartphone kosteloos.

Professionele smartphone reparatie Aerdenhout

Wanneer u kiest voor een smartphone reparatie bij Fixers.nl dan kiest u voor service en gemak. Onze monteurs zijn allemaal één voor één gecertificeerd en hebben ervaring met de reparatie van uw smartphone. Terwijl u wacht met een goede kop koffie repareren wij uw smartphone.

Ook staat wij natuurlijk klaar voor uw Huawei, Samsung of andere apparaten. Onze monteurs hebben de juiste opleidingen gevolgd om ook deze nieuwe smartphones te kunnen repareren. Natuurlijk geldt ook bij deze smartphone reparatie dat u op de reparatie kunt wachten, en ook 3 maanden garantie kunt ontvangen.

Wilt u meer informatie over deze reparatie of heeft u verder nog vragen? Dan helpen onze service medewerkers u graag verder, Onze technici zoeken graag naar een passende oplossing samen met u. Bel 088 004 0900 voor meer informatie, of passende keuzes.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap