0880040900

Smartphone reparatie Bennebroek - Fixers Nederland

Meld je reparatie aan

Smartphone reparatie Bennebroek

Heeft u een iPhone of een Samsung met een kapotte speaker of gebroken beeldscherm? Kom dan langs bij Fixers.nl! Uw smartphone reparatie wordt door ons namelijk binnen een half uur uitgevoerd! Zonder dat u een afspraak hoeft te maken kunt u gewoon langskomen bij een van ons repair stores waar onze monteurs u verder helpen met uw smartphone reparatie. U kunt vervolgens rustig plaatsnemen in onze lounge terwijl de betreffende monteur er voor zorgt dat uw smartphone reparatie uitgevoerd wordt.

Wat kan Fixers.nl voor u betekenen? Een vakkundige reparatie in slechts een half uur tijd! Onze monteurs zijn in de tussentijd bezig met uw smartphone reparatie. Alle monteurs van Fixers.nl hebben trainingen gehad voor dit soort reparaties. Zo kunt u er van uitgaan dat er altijd een ervaren persoon aan uw tablet of smartphone werkt. Bovendien krijgt u 3 maanden garantie op elke Samsung en iPhone reparatie.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap