0880040900

Telefoon reparatie Soest

Meld je reparatie aan

Uw telefoon laten vallen en werkt uw telefoon niet niet meer zoals u gewend bent? Bent op zoek naar een specialist voor uw Smartphone reparatie? Fixers is het antwoord! Zo bieden wij een snelle reparatieservice, zo begrijpen wij als geen ander dat het erg vervelend is een apparaat voor een lange tijd kwijt te zijn. Met de snelle service heeft u uw telefoon snel gerepareerd terug. Uw telefoon laten vallen en werkt de oorluidspreker niet meer? Laadt uw batterij niet meer goed op? Is het scherm gebarsten of heeft u last van een ander defect? Wanneer het antwoord ‘ja’ is op een van de vragen biedt Fixers de oplossing voor uw .

Snelle en vakkundige telefoon reparatie Soest

Bij Fixers bent u aan het juiste adres voor een snelle telefoon reparatie Soest. Met de klaar-terwijl-u-wacht service is uw telefoon in 30 minuten gerepareerd. Uw telefoon is na reparatie weer zo goed als nieuw, zo wordt er uitsluitend met 100% hoogste kwaliteit onderdelen gerepareerd. Wanneer u zichzelf afvraagt ‘ik wil mijn iPhone laten repareren in Soest, waar moet ik zijn?’ beantwoord Fixers graag deze vraag. Het antwoord is namelijk Fixers! Als reparatiespecialist kunnen onze monteurs vrijwel elk defect repareren.

Telefoon reparatie Soest, waar moet ik zijn?

Voor een telefoon reparatie Soest bent bij Fixers aan het juiste adres. Maak gebruik van onze 24-uurs service. Wanneer wij uw toestel hebben ontvangen beginnen wij met het onderzoeken en repareren van uw telefoon. Kies voor onze ophaalservice of stuur uw toestel zelf op naar Fixers om uw telefoon reparatie aan te melden.

24-uurs service

Wanneer u niet langs kunt komen kunt u kiezen voor de 24-uurs optie, u heeft twee keuzes: ophaalservice of opsturen. Wanneer u kiest voor de ophaalservice vult u het in, hier kiest u een locatie waar een koeriersdienst voor ons uw telefoon ophaalt. Vul het formulier in voor 16:30 uur en uw toestel wordt de volgende dag al opgehaald. Liever zelf opsturen naar Fixers kan ook, stuur uw telefoon op met het ingevulde naar Fixers. Stuur uw toestel altijd aangetekend op, zo is uw pakket tot € 500,- verzekerd.

Waarom Fixers?

De monteurs van Fixers staan 6 dagen per week voor u klaar, zo is Fixers telefonisch bereikbaar en via info@fixers.nl. Wij helpen u graag op een open en eerlijke manier. Hoe maken wij onze klanten blij?

  • Onderzoek is gratis (m.u.v. waterschade)
  • Snelle reparatieservice (80% van alle reparaties wordt binnen 30 minuten uitgevoerd)
  • Heldere tarieven, all-in prijzen
  • 3 maanden garantie
  • Originele onderdelen
  • Goed bereikbaar
  • Parkeren voor de deur

Kosten telefoon reparatie

De kosten van een telefoon reparatie variëren per telefoon en reparatie. Alle reparatietarieven worden weergegeven op de website, zo zijn prijzen vrijwel meteen duidelijk. Mocht een reparatietarief niet duidelijk zijn, neem dan contact met ons op. Alle reparatietarieven zijn inclusief BTW en montagekosten.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores