0880040900
Fixers ingang

Leiden

Breestraat 107, 2311CL Leiden
Telefoon: 088 004 0900

Openingstijden

Telefoon scherm reparatie Voorhout

Wat er ook mis is met je smartphone, een telefoon reparatie door Fixers verhelpt het probleem. Je kunt bij ons terecht voor diverse soorten telefoon reparaties. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een telefoon scherm reparatie, de camera van je telefoon laten repareren of een telefoon batterij vervangen. Heb je behoefte aan een telefoon reparatie in Voorhout? De dichtstbijzijnde vestiging van Fixers is vanuit Voorhout goed bereikbaar. Als je jouw telefoon wilt laten maken, zit je goed bij Fixers.

Telefoon batterij vervangen Voorhout

Er kunnen meerdere oorzaken zijn voor een GSM reparatie. Zo is het goed mogelijk dat de batterij van je telefoon nodig toe is aan vervanging. De accu’s van mobiele telefoons zijn tegenwoordig beter dan ooit, maar alsnog zul je niet aan slijtage ontkomen. Je telefoon loopt sneller leeg, het toestel valt plotseling uit en je zult vaker moeten opladen. Vanuit Voorhout een telefoon reparatie laten uitvoeren is een optie. Dankzij onze smartphone repair services beschik jij binnen de kortste keren over een telefoon met een gloednieuwe batterij die er weer jaren tegenaan kan.

Voordelen telefoon reparatie bij Fixers

Je telefoon repareren in Voorhout, bijvoorbeeld je telefoonscherm laten maken, levert je minder kosten op in vergelijking met het aanschaffen van een nieuwe smartphone. Bij een telefoonreparatie in Voorhout maken wij gebruik van kwalitatief hoogwaardige onderdelen. Daarnaast zorgt een goede telefoon reparatie ervoor dat het toestel een langere levensduur heeft. Je zult langer plezier hebben van je mobieltje. Je telefoon laten maken door ons gaat altijd gepaard met drie maanden garantie.

Route naar dichtstbijzijnde Fixers locatie

Er is nog geen Apple Store in Voorhout. Gelukkig is de dichtstbijzijnde vestiging van Fixers vanuit Voorhout Centrum goed bereikbaar. Binnen onze winkel is een mobiel reparatie zo uitgevoerd. Vaak neemt een telefoon repareren minder dan 30 minuten in beslag. Voer je postcode in en ontdek een Service Point bij jou in de buurt.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores