0880040900

Computer reparatie Emmen - Supersnel weer verder!

Meld je reparatie aan

Computer reparatie Emmen

Wij van Fixers helpen u graag zo snel mogelijk verder. Wij verzorgen uw computer reparatie Emmen met service van hoge kwaliteit en dat voor een zeer scherp tarief. U kunt uw computer reparatie Emmen via de website aanmelden bij ons servicepunt waarna wij uw aanmelding in behandeling nemen. Vervolgens krijgt u van ons direct een PostNL verzendetiket waarmee u uw reparatie gratis en verzekerd kunt verzenden!


  • Laptop

  • Computer

  • Smartphone

  • Tablet

  • Apple

Computer reparatie Emmen

Kiest u voor Fixers dan kiest u voor een supersnelle reparatie en een uitgebreide garantie van 6 maanden op de uitgevoerde reparatie! Dat is iets unieks waarmee wij ons onderscheiden van onze concurrenten! Onze monteurs zijn speciaal opgeleid voor de reparatie van uw laptop of computer. Natuurlijk kunt u ook met uw Apple MacBook of iMac bij ons terecht. Bent u benieuwd naar de kosten voor een reparatie? Wij hebben een uitgebreid overzicht gemaakt voor uw laptop of computer.

Laptop reparatie Emmen

U kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor een vakkundige laptop reparatie Emmen. Bij aankomst van uw laptop zal een monteur alle klachten uitgebreid met u bespreken. Aan de hand hiervan maakt de monteur vervolgens een diagnose. Deze diagnose zal dezelfde dag nog telefonisch met u besproken worden evenals als de prijs voor uw laptop reparatie Emmen. Pas na uw akkoord zal er direct worden begonnen met uw reparatie.

Apple reparatie in Emmen

Ook voor uw Apple reparatie Emmen kunt u terecht bij Fixers. Wij werken met speciaal opgeleide Apple medewerkers zodat u zeker weet dat uw MacBook of iMac in goede handen is. Stuurt u uw MacBook voor reparatie op naar Fixers, dan wordt u binnen 2 uur gebeld met de uitslag van de diagnose. Ook de kosten voor de reparatie van uw MacBook worden dan besproken. Na uw akkoord gaan wij gelijk aan de slag met de reparatie. Voor al deze reparaties kunt u de “Reparatie Aanmelden”-knop gebruiken bovenaan de website!

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap