0880040900

Computer reparatie Hoofddorp – Fixers.nl

Meld je reparatie aan

Computer reparatie Hoofddorp

Bij Fixers helpen wij je graag direct verder. Wij verzorgen jouw computer reparatie Hoofddorp met een ouderwets goede service en een scherp tarief. Je kunt zonder afspraak langskomen bij ons servicepunt voor een computer reparatie Hoofddorp. Hier wordt je direct geholpen door een van onze monteurs en wordt jouw computer of laptop reparatie Hoofddorp vaak al binnen 24 uur uitgevoerd.

Computer reparatie Hoofddorp

Kies je voor Fixers dan kies je voor een supersnelle dienstverlening en een garantie van 3 maanden op de vervangen onderdelen. Dat is iets unieks waarmee wij ons onderscheiden van concurrenten! Onze computer reparatie monteurs zijn speciaal opgeleid voor de reparatie van jouw laptop of computer. Ook met je Apple MacBook of iMac kun je bij ons terecht. Ben je benieuwd naar de kosten voor de reparatie? Wij hebben een uitgebreid overzicht gemaakt voor jouw laptop of computer.

Laptop reparatie Hoofddorp

Je kunt ook bij ons terecht voor een vakkundige laptop reparatie Hoofddorp. Na inname van je laptop zal onze monteur alle klachten uitgebreid met je doornemen. Aan de hand hiervan maakt de monteur een diagnose. Deze diagnose zal telefonisch met je besproken worden evenals als de prijs voor jouw computer reparatie Hoofddorp. Pas na jouw akkoord zal er direct worden begonnen met je laptop reparatie.

Apple reparatie in Hoofddorp

Ook voor je Apple reparatie Hoofddorp kun je terecht bij Fixers. Wij werken met vakkundig opgeleide Apple medewerkers zodat je weet dat jouw MacBook of iMac in goede handen is. Breng je jouw MacBook voor reparatie bij Fixers, dan wordt je meestal binnen 2 uur terug gebeld met de uitslag van de diagnose. Ook de kosten voor de reparatie van jouw MacBook worden dan besproken. Na je akkoord wordt er begonnen met de reparatie. Je kunt langskomen voor je computer reparatie Hoofddorp, dit kun je doen zonder afspraak. Hieronder vind je onze openingstijden.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores