0880040900

Computer reparatie Maarssen - Met 3 maanden garantie!

Meld je reparatie aan

Computer reparatie Maarssen

Als uw computer niet meer op start of u problemen heeft met de Windows software dan helpt Fixers.nl u graag verder! Breng uw computer reparatie Maarssen langs bij ons servicepunt of meld deze aan voor een gratis verzending via PostNL. Wij zorgen er dan voor dat uw computer reparatie vervolgens binnen 24 uur wordt voltooid.

Als uw laptop of computer toe is aan reparatie dan komt u naar Fixers.nl. Zodra uw computer reparatie Maarssen binnen is bij ons servicepunt wordt er een prijsopgave gemaakt en wordt er gecheckt of de onderdelen voor uw computer reparatie Maarssen op voorraad zijn. Vervolgens krijgt u direct telefonisch een prijsopgave van uw computer reparatie maarssen. Gaat u akkoord? Dan beginnen we direct met de reparatie van uw laptop of computer.

Laptop reparatie Maarssen

Natuurlijk kunt u ook gewoon bij ons terecht voor uw laptop reparatie Maarssen. Heeft u toch nog vragen over uw computer reparatie Maarssen of wilt u een van onze monteurs uit ons servicepunt spreken? Bel dan met 088 004 0900. Zij helpen u graag verder!

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap