0880040900

Computer reparatie Westpoort - Voordelig en met 24 uur

Meld je reparatie aan

Computer reparatie Westpoort

Hallo! Wij zijn de monteurs van Fixers.nl en wij zorgen dat uw computer reparatie Westpoort vandaag nog word aangepakt! U kunt uw computer reparatie Westpoort langs brengen bij ons servicepunt in Nieuw-Vennep of ervoor kiezen om uw reparatie aan te melden via onze website voor een gratis zending met PostNL.

Computer reparatie Westpoort

Als uw computer reparatie Westpoort is ingenomen door een van onze monteurs wordt er begonnen met het maken van een kostenopgave. De kostenopgave wordt u telefonisch medegedeeld samen met de reparatiekosten voor uw computer reparatie Westpoort. Gaat u akkoord met de kosten? Dan beginnen wij direct met de reparatie van uw computer of laptop.

Laptop reparatie Westpoort

Natuurlijk kunt u ook langskomen met uw laptop reparatie Westpoort of voor de reparatie van uw MacBook of iMac. Onze monteurs zijn gecertificeerd in de reparatie van dit soort apparatuur. Wilt u toch liever eerst met een monteur spreken of heeft u nog vragen over ons bedrijf? Bel dan met 088 004 0900.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1373 reviews op trustpilot
Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Emir Fidan
13 oktober 2021
Snel 💨

Het was snel klaar dus kom hem meteen weer ophalen

Henk
4 oktober 2021
Probleem met contacten opgelost

LASTIG PROBLEEM OPGELOST Hele goede service door Volkan, Fixers IJburg. Kijkt net iets verder en lost het probleem met ‘contacten’ op. Dank je wel!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap