0880040900

Computer reparatie Westpoort - Voordelig en met 24 uur

Meld je reparatie aan

Computer reparatie Westpoort

Hallo! Wij zijn de monteurs van Fixers.nl en wij zorgen dat uw computer reparatie Westpoort vandaag nog word aangepakt! U kunt uw computer reparatie Westpoort langs brengen bij ons servicepunt in Nieuw-Vennep of ervoor kiezen om uw reparatie aan te melden via onze website voor een gratis zending met PostNL.

Computer reparatie Westpoort

Als uw computer reparatie Westpoort is ingenomen door een van onze monteurs wordt er begonnen met het maken van een kostenopgave. De kostenopgave wordt u telefonisch medegedeeld samen met de reparatiekosten voor uw computer reparatie Westpoort. Gaat u akkoord met de kosten? Dan beginnen wij direct met de reparatie van uw computer of laptop.

Laptop reparatie Westpoort

Natuurlijk kunt u ook langskomen met uw laptop reparatie Westpoort of voor de reparatie van uw MacBook of iMac. Onze monteurs zijn gecertificeerd in de reparatie van dit soort apparatuur. Wilt u toch liever eerst met een monteur spreken of heeft u nog vragen over ons bedrijf? Bel dan met 088 004 0900.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1209 reviews op trustpilot
Dag
2 maart 2021
Heel goed geholpen door meneer Serkan

Heel goed geholpen door meneer Serkan! Een dikke 10!

Dennis
28 februari 2021
Zeer goede service!

Zeer goede service!

Roos Spier
27 februari 2021
Top service

Top service en hee snel, mobiel ziet er uit als nieuw

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap