Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

iPhone 13 Pro Max camera glas vervangen

Ongetwijfeld is het je wel eens gebeurd dat je telefoon is gevallen. Van de trap, van je bureau of gewoon zomaar uit je handen, het kan de beste overkomen! Heb je echt pech, dan betekent een val van je telefoon vaak niet veel goeds. Een barst in je glas, de camera die kapot is of een knop die niet meer werkt, flink balen natuurlijk. Heb je een iPhone 13 Pro Max en heeft jouw camera glas het na een vrije val niet overleefd? 

Wij zorgen ervoor dat jouw iPhone snel weer de oude is. En ja, dat betekent dat je dus niet lang onbereikbaar bent en je geen druk hoeft te maken over het feit dat je voor een langere tijd geen filmpjes kunt kijken op TikTok, een WhatsAppje kunt sturen of je beste vriend kunt bellen. Kies voor een iPhone 13 Pro Max camera glas vervangen door Fixers, bij ons is jouw toestel in goede handen. Eerst meer weten over een camera glas reparatie van Fixers? Lees dan verder!

Wanneer moet je jouw camera glas vervangen?

Merk je dat er problemen zijn met het camera glas van jouw iPhone 13 Pro Max, maar weet je niet zeker of je jouw camera glas moet vervangen? Als jouw antwoord ja is op een van de volgende stellingen, dan kun je maar beter snel een afspraak maken voor een reparatie.

  • Het glas van je camera is gebarsten
  • Het glas van je camera is niet meer aanwezig
  • Er zit vocht achter de lens van jouw camera

Waarom je iPhone 13 Pro Max camera glas vervangen?

Wacht je te lang met het repareren van je iPhone 13 Pro Max camera glas? Dan kan dit vervelende gevolgen hebben. Omdat het glas geopend is bij een beschadiging, betekent dit dat de kans op vuil en vloeistof in de buurt van de cameralens groter wordt. Als dit gebeurt, is het mogelijk dat de lens flink beschadigt. In dit geval ben je verder van huis en is er een grotere reparatie nodig. Wees dus vooral niet eigenwijs als je weet dat jouw camera glas stuk is. Hoe eerder je het probleem oplost, hoe beter. Zonder goede camera wordt het tenslotte lastig om een foto te versturen via WhatsApp of om een toffe TikTok op te nemen.

Jouw iPhone 13 camera glas laten repareren

Is het glas van je camera gebarsten, weg of zit er vocht achter de lens van jouw camera? Tijd om actie te ondernemen! Fixers helpt jou graag bij het repareren van jouw iPhone 13 Pro Max camera glas. Voor onze reparaties maken wij gebruik van diverse onderdelen: Fixers Basic, Fixers Premium of de originele onderdelen van Apple. Je kunt hierbij zelf kiezen voor wat je fijn vindt. Als je jouw iPhone 13 Pro Max camera glas wilt laten repareren door ons, kun je terecht bij een van onze service points in het land. 

Fixers voert de iPhone reparatie voor je uit en voor je het weet heb jij alweer een goed werkende telefoon in je handen. De periode dat je dan even geen camera hebt kunnen gebruiken omdat deze niet meer werkte, is dan verleden tijd! Je beschikt weer over een camera glas van een hoge kwaliteit en hierdoor kun je weer eindeloos mooie plaatjes schieten.

Waarom een iPhone 13 Pro Max reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw iPhone 13 Pro Max reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

Zit je eraan te denken om een reparatie door ons uit te laten voeren, maar heb je nog een aantal vragen? Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar één van onze winkels. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt op een van onze vestigingen.