Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

De camera vervangen van je iPhone 13 Pro Max

In het dagelijks leven kan van alles misgaan. Je valt van je skateboard, bovenop je iPhone 13 Pro Max. Of je springt per ongeluk in een rivier tijdens een potje hinkelen met je vrienden. Misschien ben je het slachtoffer van een auto ongeluk en is de camera van je smartphone volledig verwoest tijdens de klap. Maar je kunt natuurlijk ook je iPhone uit je handen laten kletteren terwijl je Whatsappend door je eigen woning huppelt.

Dat scherm? Dat is al 20 keer vervangen, maar je bent nu eenmaal hardleers en super onhandig. Je hoeft je daar heus niet voor te schamen, het overkomt namelijk iedereen wel eens. Ligt de camera van je iPhone 13 Pro Max volledig aan gruzelementen? Dan hoef je niet direct een nieuwe iPhone te gaan kopen. Je kunt simpelweg de camera laten vervangen! Hoe? Lees verder en we verklappen alles wat je moet weten. 

Aanklooien met je selfie cam

We horen het je al denken: Ik heb helemaal geen nieuwe camera nodig op mijn iPhone 13 Pro Max! Met de selfie cam kan ik immers nog steeds prachtige foto’s maken. Okay, okay, we hebben je gehoord. Maar denk eens na! Die selfie cam geeft je lang niet de kwaliteit die de front camera biedt. Daarnaast is het nogal onhandig om steeds je armen en polsen in de knoop te draaien om de juiste hoek te vinden voor een foto. Daar komt bij: Je realiseert je pas hoe vaak je eigenlijk foto’s maakt wanneer dat niet meer lekker loopt. Je voelt je al snel invalide zonder de camera op je iPhone.

Eerlijk is eerlijk, het vervangen van je camera is veel gemakkelijker dan gepruts waar je steeds mee bezig bent. En waarom eigenlijk? Geld besparen? Zo duur is het vervangen van een camera op je iPhone 13 Pro Max helemaal niet. Bovendien is het gevaar van je telefoon nóg een keer uit je handen te laten glippen groter met al die rare bewegingen die je loopt te maken. 

Getrainde professionals met schone handen

Het vervangen van een camera op een iPhone is een klus waar niet te licht over gedacht moet worden. Ja, op YouTube staan 50.000 tutorials waarin een snotneus je uitlegt hoe je het helemaal zelf kunt. Maar zeg eens eerlijk: Als er op YouTube iemand je uitlegde hoe je de operatie aan de middenvoetsbeentjes van je nichtje zelf kunt doen, zou je dat overwegen? Nee, dat dachten we al.

Je iPhone is toch minstens zo belangrijk voor je als je favoriete nichtje, of niet? Vertrouw deze operatie dan toe aan deskundige experts, die werken in een steriele ruimte en met anti-statische matten. De data op jouw favoriete machine is veilig, de camera wordt zonder sporen vervangen en je kunt in een mum van tijd weer beschikken over je lievelingsmachine. 

Foto’s maken op niveau

Zodra de postbode voor de deur staat met je pakketje, spring je op om jouw gerepareerde iPhone 13 Pro Max te begroeten. Even het karton aan flarden scheuren en je Hello Kitty hoesje erom heen klikken. Je weet maar nooit wanneer je weer een smak maakt en je weer een nieuwe iPhone reparatie nodig hebt. Met de nieuwe camera kun je lekker naar buiten, waar de vogeltjes fluiten. Foto’s maken van alles wat er maar een beetje interessant uitziet. Veel plezier! En alsjeblieft, doe een beetje voorzichtig. 

Waarom een iPhone 13 Pro Max reparatie bij Fixers?

Maar… waarom zou je jouw iPhone 13 Pro Max reparatie laten doen bij Fixers? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

Zit je eraan te denken om een reparatie door ons uit te laten voeren, maar heb je nog een aantal vragen? Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar één van onze winkels Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt op een van onze vestigingen.