Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

iPhone 6 Plus achterkant reparatie

De behuizing van een iPhone ik kenmerkend voor het type iPhone. Zo is de aluminium behuizing herkenbaar voor de iPhone 6. De behuizing beschermt het moederbord van de telefoon en laat de knoppen aan de zijkant zien. Wanneer de iPhone 6 Plus achterkant schade heeft kan dit voor verschillende ongemakken zorgen. Fixers biedt hiervoor de oplossing, namelijk een iPhone 6 Plus achterkant reparatie. De monteurs kunnen de behuizing van de iPhone 6 vervangen. De monteurs van Fixers staan 6 dagen per week voor u klaar en repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen. Zo krijgt u op elke reparatie 3 maanden garantie op de . Kies uit een van onze ‘smart services’ wanneer u snel uw iPhone 6 wilt laten repareren. Neem contact met ons op voor meer informatie of vragen.

iPhone 6s Plus | Behuizing vervangen
apple reparatie

iPhone 6 Plus behuizing

Een iPhone 6 Plus behuizing wordt ook wel eens iPhone 6 achterkant genoemd, dit omdat het ook werkelijk de achterkant is van een iPhone. Een iPhone behuizing beschermt de telefoon. Zo zitten alle componenten van een iPhone bevestigd aan de behuizing, denk aan het moederbord, de flex-kabels van knoppen, de luidsprekers en ga zo maar door. Het is belangrijk dat het moederbord goed beschermd is, dit is namelijk het belangrijkste component van een iPhone.

iPhone 6 Plus achterkant kapot

Het design van de smartphones van Apple zijn erg bekend en gewild, dit bepaalt namelijk ook het uiterlijk van het type iPhone. De iPhone 6 Plus is slank en strak dankzij de aluminium uitstraling. Een val van de telefoon kan voor vervelende schade zorgen, denk aan kromme hoeken of knoppen die niet meer werken. Een kromme hoek kan later voor meer schade zorgen. Zo past het scherm niet meer optimaal in de behuizing, het scherm is breekbaar en bestaat er een grotere kans dat het scherm gaat barsten. Gelukkig kunt u uw bij Fixers. Onze monteurs hebben jaren ervaring en kunnen hierdoor snel en vakkundig de achterkant van uw telefoon vervangen. Snel het gebruiksgemak terug van uw telefoon, dat wil toch iedereen?

Kosten iPhone 6 Plus achterkant reparatie

Het laten vervangen van een iPhone 6 Plus achterkant kost € 99,-. Dit is een all-in prijs, wat inhoudt dat de BTW en montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. Een achterkant reparatie houdt in dat de totale behuizing inclusief zichtbare knoppen worden vervangen. Ook wordt de trilmotor vervangen, zo is de motor onderdeel van de iPhone 6 Plus behuizing. Fixers geeft eerlijk advies en zijn prijzen meteen duidelijk. Heeft u vragen, neem dan gelijk contact met ons op. De monteurs van Fixers helpen u graag verder.

De iPhone 6 reparaties

Naast het uitvoeren van een gratis diagnose, kun je bij ons aankloppen voor bijvoorbeeld de volgende iPhone 6 reparaties:

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jouw in de buurt

iPhone 6s Plus | Behuizing vervangen

De voordelen van Fixers


Snelle reparatietijden

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Dit kan vaak binnen 30 minuten.

Levenslange garantie

We geven een levenslange garantie op al onze Basic en Premium onderdelen.

Gecertificeerde technicians

Bij Fixers werken enkel gecertificeerde technicians, hierdoor kunnen we je garanderen dat je device altijd vakkundig gerepareerd wordt.

Zeker van je data

We vinden de veiligheid van je data erg belangrijk, daarom hebben we ons reparatieproces volledig conform AVG ingericht.

Betaalbare kwaliteit

Bij Fixers geven we je de keuze tussen originele onderdelen of niet-originele onderdelen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor hou je de reparatiekosten zelf in de hand.

Geen onderzoekskosten

We brengen geen onderzoekskosten in rekening voor telefoons en tablets.