0880040900

Apple reparatie Dokkum

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Dokkum

We voeren graag een Apple reparatie in Dokkum voor u uit, waarbij u uitsluitend voor de reparatie zelf hoeft te betalen. U kunt uw Apple apparaat online aanmelden voor gratis verzending, we sturen het apparaat na afloop ook weer gratis aan u retour.

Gratis opsturen en retour vanuit Dokkum

Inderdaad, we zorgen voor gratis verzending heen en weer, zodat u alleen hoeft te betalen voor de Apple reparatie in Dokkum. Wilt u een iPhone, iPad, iMac of MacBook laten repareren? Wij kunnen u daar uitstekend mee van dienst zijn. U kunt uw product gewoon online aanmelden voor de reparatie, u ontvangt dan van ons de instructies die u kunt gebruiken om het product op te sturen. Op die manier kunt u de kosten beperken, terwijl u vlot weer de beschikking heeft over een werkend Apple apparaat.

We kunnen u binnen de Apple reparaties in Dokkum onder andere goed van dienst zijn met uw iMac. Lijkt er wat met het scherm aan de hand of heeft u het idee dat de software problemen oplevert die u zelf niet kunt verhelpen? Geen probleem, wij kunnen u daar goed mee van dienst zijn. We verzorgen een vakkundige Apple reparatie in Dokkum, waarbij we naast uw iMac bijvoorbeeld ook uw iPhone, iPad of MacBook kunnen repareren. Onze specialisten hebben een diepgaande kennis van zowel de hardware als de software, zodat we daar uitstekend aan kunnen werken.

3 maanden garantie op Apple reparatie

We voeren de Apple reparatie in Dokkum binnen 24 uur voor je uit, wat betekent dat je vlot kunt rekenen op een apparaat dat weer werkt zoals je dat gewend bent. We begrijpen goed dat je het Apple apparaat het liefst zo kort mogelijk kwijt bent, vandaar dat we direct voor je aan de slag gaan. Daarnaast bieden we je standaard 3 maanden garantie op de Apple reparatie in Dokkum. We geven daarmee graag aan dat we volledig vertrouwen op onze specialisten en de hoogwaardige onderdelen die we ter vervanging voor je kunnen plaatsen.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap