0880040900

Apple reparatie Dokkum

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Dokkum

We voeren graag een Apple reparatie in Dokkum voor u uit, waarbij u uitsluitend voor de reparatie zelf hoeft te betalen. U kunt uw Apple apparaat online aanmelden voor gratis verzending, we sturen het apparaat na afloop ook weer gratis aan u retour.

Gratis opsturen en retour vanuit Dokkum

Inderdaad, we zorgen voor gratis verzending heen en weer, zodat u alleen hoeft te betalen voor de Apple reparatie in Dokkum. Wilt u een iPhone, iPad, iMac of MacBook laten repareren? Wij kunnen u daar uitstekend mee van dienst zijn. U kunt uw product gewoon online aanmelden voor de reparatie, u ontvangt dan van ons de instructies die u kunt gebruiken om het product op te sturen. Op die manier kunt u de kosten beperken, terwijl u vlot weer de beschikking heeft over een werkend Apple apparaat.

We kunnen u binnen de Apple reparaties in Dokkum onder andere goed van dienst zijn met uw iMac. Lijkt er wat met het scherm aan de hand of heeft u het idee dat de software problemen oplevert die u zelf niet kunt verhelpen? Geen probleem, wij kunnen u daar goed mee van dienst zijn. We verzorgen een vakkundige Apple reparatie in Dokkum, waarbij we naast uw iMac bijvoorbeeld ook uw iPhone, iPad of MacBook kunnen repareren. Onze specialisten hebben een diepgaande kennis van zowel de hardware als de software, zodat we daar uitstekend aan kunnen werken.

3 maanden garantie op Apple reparatie

We voeren de Apple reparatie in Dokkum binnen 24 uur voor je uit, wat betekent dat je vlot kunt rekenen op een apparaat dat weer werkt zoals je dat gewend bent. We begrijpen goed dat je het Apple apparaat het liefst zo kort mogelijk kwijt bent, vandaar dat we direct voor je aan de slag gaan. Daarnaast bieden we je standaard 3 maanden garantie op de Apple reparatie in Dokkum. We geven daarmee graag aan dat we volledig vertrouwen op onze specialisten en de hoogwaardige onderdelen die we ter vervanging voor je kunnen plaatsen.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1104 reviews op trustpilot
Gertjan Van de Groep
21 januari 2021
Perfecte service voor m’n Apple MacBook

Mijn Apple Mac book is perfect en kundig gerepareerd met nog wat extra service erbij. Alle communicatie en informatie zoals van te voren afgesproken. Top dus.

robert vanderwal
21 januari 2021
Macbook reparatie binnen een week van aanmelden tot gerepareerd.

Op zaterdag 16 januarie op afspraak mijn macbook pro ter reparatie aangeboden (afspraak liep via Apple daar het een correctie onder garantie betrof). Maandag keurig via mail op de hoogte gebracht van het feit dat er onderdelen besteld waren voor de benodigde reparatie en donderdag 21 januarie de macbook weer op kunnen halen. Alles ging precies zoals bij aanvang uitgelegd was en precies zoals je het wilt.

Flip van den Bosch
21 januari 2021
Goed gerepareerd binnen afgesproken…

Goed gerepareerd binnen afgesproken tijd! Goede service.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap