0880040900

Apple reparatie Gouda - Binnen 24 uur iMac en MacBook

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Gouda

Uw Apple reparatie in Gouda snel gerepareed hebben? Kies dan voor Fixers.nl. Wij werken 6 dagen per week met de beste Apple specialisten om uw iMac of Macbook reparatie binnen 1-3 werkdagen te kunnen repareren. Meld uw Apple reparatie Gouda aan via ons reparatieformulier en stuur uw Apple reparatie via één van de ruim 2000 PostNL servicepunten gratis op. Heeft u nog vragen over uw apple reparatie? Neem dan contact op via: 088 004 0900.

Apple reparatie Gouda

Nadat u uw Apple reparatie Gouda heeft aangemeld via ons reparatieformulier ontvangt u direct een PostNL verzendetiket. Hiermee kunt u uw iMac of Macbook reparatie gratis opsturen. Na ontvangst bij ons repair store krijgt u per e-mail een bevestiging en kunt u dezelfde werkdag vaak nog een prijsopgave verwachten. Gaat u akkoord dan wordt er direct gestart met uw Apple reparatie Gouda.

MacBook reparatie Gouda

Fixers.nl staat voor kwaliteit en snelheid. Daarom hebben wij altijd een uitgebreide voorraad met onderdelen voor iedere iMac of Macbook reparatie. Daarnaast zijn al onze monteurs speciaal opgeleid en gecertificeerd voor Apple reparaties. Fixers.nl levert u standaard 3 maanden garantie op de door ons geleverde Apple reparatie Gouda. Zo bent u altijd zeker van een goed uitgevoerde en betrouwbare reparatie.Heeft u toch nog vragen en wilt u een van onze erkende monteurs spreken? Bel dan met 088 004 0900.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap