0880040900

Apple reparatie Oranje

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Oranje

Bij Fixers.nl Oranje kun je terecht voor een snelle, betrouwbare en vakkundige reparatie van je Apple. Of je kinderen nou nét iets te hard hebben gedrukt op het touchscreen van de iPad of je iPhone aan diggelen is gevallen tijdens een fanatiek rondje hardlopen: onze vakkundige monteurs zorgen ervoor dat iedere Apple reparatie binnen 24 uur geklaard is, zodat jij zo weer verder kunt waar je gebleven bent.

Specialist Apple reparatie Oranje

Voordat onze medewerkers aan de slag kunnen met de reparatie van je Apple, moet je eerst zelf de handen uit de mouwen steken. Hoe? Door de schade te melden via onze website, het beschadigde apparaat op te sturen via een van de PostNL servicepunten én de prijsopgave, opgesteld door onze monteurs, goed te keuren. Ga je akkoord? Dan gaan onze monteurs direct aan de slag om je iPad, MacBook of iPhone te herstellen. Is het kostenplaatje niet naar wens? Dan sturen onze medewerkers bij Fixers.nl Oranje het toestel gratis terug!

Omdat we bij PCservice.nl Oranje weten hoe vervelend het is om je favoriete gadget te missen, zorgen wij altijd voor een snelle afhandeling van alle Apple reparaties. Al binnen een dag valt jouw gerepareerde iPhone of iPad weer op de deurmat mét een jaar garantie. Zo kun je met jouw Apple altijd terugvallen op onze monteurs voor een nieuwe reparatie.

Vragen over Apple reparatie Oranje?

Heb je na een blik op onze website toch nog vragen over je Apple reparatie, ben je nieuwsgierig naar de prijzen of wil je een van onze monteurs persoonlijk spreken? Pak dan de telefoon en neem telefonisch contact op met Fixers.nl Oranje. Onze medewerkers staan je graag te woord!

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap