0880040900

Apple reparatie Putten

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Putten

Apple reparatie in Putten nodig? Is je iPhone kapot of wil je MacBook niet meer opstarten? Geen nood, je kunt je product gewoon naar ons toesturen. Wij gaan er direct voor je mee aan de slag en bieden je bovendien zowel gratis verzending heen en weer als 3 maanden garantie op het herstel.

iPhone reparatie Putten

Je kunt je Apple product gratis naar ons verzenden. Het is voldoende om je product online aan te melden voor een Apple reparatie in Putten, wij sturen je vervolgens de instructies voor het verzenden toe. We gaan voor je aan de slag en sturen het product weer gratis naar je retour zodra we het probleem verholpen hebben. Je betaalt op die manier alleen voor de Apple reparatie in Putten, uiteraard op basis van no cure, no pay.

Zoek je specifiek naar een iPhone reparatie in Putten, gaat het je om een iPad, een MacBook of een iMac? We hebben ervaring met de verschillende apparaten, wat betekent dat we je daar goed mee van dienst kunnen zijn. We kennen de hardware en de software van alle Apple apparaten. We gaan direct voor je aan de slag met de Apple reparatie in Putten, zodat we daar binnen 24 uur aan kunnen werken en je nooit lang zonder je Apple device hoeft te zitten.

3 maanden garantie op Apple reparatie/h3>
Bijkomend voordeel? Je krijgt standaard 3 maanden garantie op de Apple reparatie in Putten, wij zorgen ervoor dat je daar weer vlot onbezorgd gebruik van kunt maken. We maken gebruik van hoogwaardige onderdelen en zorgen er tijdens de reparatie voor dat we nauwkeurig voor je te werk gaan. Je bent bij ons aan het juiste adres voor een Apple reparatie in Putten, wij zorgen ervoor dat je apparaat binnenkort weer werkt zoals je dat gewend bent.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap