0880040900

Apple reparatie Raalte

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Raalte

Je Apple reparatie in Raalte is bij ons in goede handen. Je kunt je Apple product gewoon naar ons opsturen, wij gaan er meteen mee aan de slag zodat je daar dezelfde dag (iPhone) of binnen 1-3 werkdagen (andere Apple producten) weer gebruik van kunt maken.

Vriendelijke reparatie in Raalte

Bovendien zorgen we graag voor een vriendelijke Apple reparatie in Raalte, we bieden service met een glimlach. Dat begint al met het versturen van je product, daar brengen we je uiteraard geen kosten voor in rekening. En de retourzending? Ook die is gewoon gratis, wij nemen die kosten voor onze rekening. Je betaalt wat dat betreft alleen voor de Apple reparatie in Raalte, die we uitvoeren met een glimlach zodat je vlot weer op een prettige manier gebruik kunt maken van je mooie product.

We kunnen een Apple reparatie in Raalte voor alle producten van Apple, we zijn wat dat betreft van meerdere markten thuis. Gaat het je om een MacBook die het niet meer doet of is je iMac kapot gegaan? We kunnen uit de voeten met zowel de iPhone als de iPad, we hebben een ruime ervaring met de verschillende apparaten. Laat je Apple reparatie in Raalte door ons uitvoeren door je toestel online aan te melden, wij gaan er dan zo snel mogelijk voor je mee aan de slag.

,>

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap