0880040900

Apple reparatie Raalte

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Raalte

Je Apple reparatie in Raalte is bij ons in goede handen, wij werken op basis van No Cure, No Pay en zorgen voor service met een glimlach. Je kunt je Apple product gewoon naar ons opsturen, wij gaan er meteen mee aan de slag zodat je daar dezelfde dag (iPhone) of binnen 1-3 werkdagen (andere Apple producten) weer gebruik van kunt maken.

Vriendelijke reparatie in Raalte

Bovendien zorgen we graag voor een vriendelijke Apple reparatie in Raalte, we bieden service met een glimlach. Dat begint al met het versturen van je product, daar brengen we je uiteraard geen kosten voor in rekening. En de retourzending? Ook die is gewoon gratis, wij nemen die kosten voor onze rekening. Je betaalt wat dat betreft alleen voor de Apple reparatie in Raalte, die we uitvoeren met een glimlach zodat je vlot weer op een prettige manier gebruik kunt maken van je mooie product.

We kunnen een Apple reparatie in Raalte voor alle producten van Apple, we zijn wat dat betreft van meerdere markten thuis. Gaat het je om een MacBook die het niet meer doet of is je iMac kapot gegaan? We kunnen uit de voeten met zowel de iPhone als de iPad, we hebben een ruime ervaring met de verschillende apparaten. Laat je Apple reparatie in Raalte door ons uitvoeren door je toestel online aan te melden, wij gaan er dan zo snel mogelijk voor je mee aan de slag.

,>

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1222 reviews op trustpilot
Yasmine Keijzer
7 maart 2021
Goed geholpen in de vernieuwde winkel…

Goed geholpen in de vernieuwde winkel in Rotterdam, écht een verademing deze officiële Apple reparatieservice winkel

T.H.
6 maart 2021
Ik ben heel goed geholpen door alle…

Ik ben heel goed geholpen door alle medewerkers van Fixers van Woustraat. Ook nadat ik weer moest terugkomen omdat mijn batterij weer problemen had werd goed op de hoogte gehouden tijdens het gehele reperatieproces.

Casper Scheffer
6 maart 2021
mijn iPhone Xr battery laten…

mijn iPhone Xr battery laten vervangen. twee uur later weer kunnen halen. helemaal top, alle belangrijke onderdelen gecheckt op gebreken. , goeden service. bedankt,

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap