0880040900

Apple reparatie Rijnsburg

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Rijnsburg

Het zal je maar gebeuren, je Apple product vertoont een defect waardoor je niet alles met je device kan doen. Je wilt een defect natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben, maar een Apple reparatie in Rijnsburg, dat zal vast wat tijd in beslag nemen. Dat is niet het geval wanneer je een Apple reparatie Rijnsburg aanmeldt bij Fixers! Wij kunnen namelijk na het ontvangst van jouw Apple product binnen 24 uur een reparatie verzorgen. Dat betekent dat je geen seconde langer zonder je iPhone, Macbook, iMac of iPad hoeft te zijn dan nodig is. Wel zo prettig toch?

Wat kan ik van een Apple reparatie Rijnsburg verwachten?

Wij hebben als doel om op een prettige manier het gehele proces te laten verlopen. Dat betekent dat wij vanaf het moment dat jij je Apple reparatie Rijnsburg wilt aanmelden er al voor hebben gezorgd dat je zo min mogelijk hoeft te doen. Het aanmelden van een reparatie voor je Apple product is namelijk ongelofelijk eenvoudig. Nadat het aanmelden van het defect is gelukt, krijg je van ons een verzendlabel om je Apple product naar ons toe te sturen. De verzendkosten zijn door ons betaald, dus je hoeft geen extra kosten te maken voor de verzending van het defecte product. Als de reparatie klaar is, sturen wij je gerepareerde Apple product kosteloos weer terug. Hoe makkelijk wil je het hebben!

Hoe gaan we bij een reparatie te werk

Wil je een Apple reparatie Rijnsburg aanmelden? Dan is dat binnen enkele minuten gedaan. Via www.pcservice.nl kan jij je reparatie aanmelden door eerst het Apple product in kwestie aan te vinken. Zoals je ziet kan je bij ons voor een Apple reparatie Rijnsburg terecht voor vrijwel alle Apple producten. Vervolgens kan je kiezen met welke reparatie het defect verholpen kan worden. Om de situatie transparant te houden zie je ook direct staan welke kosten aan welke reparatie zijn verbonden. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Nadat jij je Apple product naar ons hebt opgestuurd zorgen wij dat binnen 24 uur de reparatie voltooid is. Hierdoor heb je binnen korte tijd jouw iMac, Macbook, iPad of iPhone weer in bezit. Ook geven wij twaalf maanden garantie inclusief een ‘No Cure, No Pay’ overeenkomst mee. Je hoeft je dus geen zorgen te maken wanneer hetzelfde defect nog een keer terugkomt.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap