0880040900

Apple reparatie Rijs

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Rijs

Problemen met je iPhone en kom je er zelf niet uit? Wij zijn je graag van dienst met een Apple reparatie in Rijs. We beschikken over ervaren specialisten en je kunt je iPhone of een ander Apple device gewoon gratis naar ons opsturen. Het is voldoende om je product daar online voor aan te melden.

Gratis MacBook of iMac opsturen

Je kunt gratis je iPhone naar ons verzenden, net als wanneer je voor een iMac, iPad of MacBook gebruik wilt maken van onze Apple reparatie in Rijs. We gaan er vlot voor je mee aan de slag en zorgen ervoor dat je uitsluitend voor de reparatie zelf hoeft te betalen. Na de Apple reparatie in Rijs sturen we het product gewoon weer gratis aan je retour. Wij nemen de kosten voor de verzending voor onze rekening, zodat jij je daar in ieder geval niet druk over hoeft te maken.

No Cure, No Pay reparatie

Bovendien bieden we een handige no cure, no pay-garantie op iedere Apple reparatie in Rijs die we uitvoeren. We zijn volledig overtuigd van de kwaliteit van onze specialisten, zij hebben een uitgebreide ervaring en weten daardoor goed wat er aan de hand kan zijn met de software en/of de hardware. Wij gaan voor je aan de slag en zoeken naar het probleem, om je daar door middel van een Apple reparatie in Rijs vanaf te helpen. Lukt dat onverhoopt niet? Dan hoef je daar natuurlijk ook niet voor te betalen.

Garantie op Apple reparatie in Rijs

We bieden je bovendien standaard 3 maanden garantie op de Apple reparatie in Rijs. Stuur je een iPhone, iPad, iMac of MacBook aan ons toe en repareren we die voor je? Dankzij 3 maanden garantie weet jij in ieder geval zeker dat je daar de komende tijd zorgeloos gebruik van kunt maken. Stuur je iPhone of een ander Apple product naar ons op voor de Apple reparatie in Rijs, wij gaan er vlot voor je mee aan de slag en zorgen ervoor dat je het Apple product snel weer kunt gebruiken zoals je dat gewend bent.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores