0880040900

Apple reparatie Sittard

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Sittard

Een goede en professionele Apple reparatie Sittard. Dan kiest u voor Fixers.nl want wij gaan er voor zorgen dat uw iMac of MacBook reparatie binnen 1-3 werkdagen weer gerepareerd retour is. Meld uw Apple reparatie Sittard aan via ons reparatieformulier en stuur uw MacBook reparatie zonder extra kosten op naar ons repair store. Heeft u nog vragen over uw MacBook reparatie? Neem dan contact op via: 088 004 0900.

Apple reparatie Sittard

Nadat uw Apple reparatie Sittard bij ons is aangemeld via onze website worden wij direct op de hoogte gesteld van uw reparatie. Zodra uw Apple reparatie Sittard door ons is ontvangen zullen wij u hiervan op de hoogte stellen en ontvangt u dezelfde direct een prijsopgave per e-mail. Als u akkoord gaat met de prijsopgave zullen wij direct beginnen met de reparatie van uw iMac of MacBook. Aangezien bijna alle onderdelen op voorraad zijn sturen wij uw reparatie vaak binnen 1-3 werkdagen weer goed werkend en gerepareerd retour. Daarbij heeft u 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie van uw Apple reparatie Sittard.

MacBook reparatie Sittard

Onze monteurs zijn een voor een gecertificeerd en opgeleid om uw Apple reparatie Sittard vlekkeloos en zonder problemen gerepareerd te laten worden. Voorderest hebben wij een zéér grote voorraad aan Apple onderdelen zodat wij uw Apple Reparatie Sittard zo snel mogelijk kunnen volbrengen. Heeft u verder nog vragen, of wilt u een van onze monteurs spreken dan kunt u altijd even bellen naar 088 004 0900. Of een e-mail sturen naar info@Fixers.nl ook daar helpen wij u graag verder met al uw vragen wat betreft een reparatie.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap