0880040900

iPad reparatie Almere

Meld je reparatie aan

Laadt je iPad niet meer goed op? Kan je geen foto’s meer maken? Werkt de home-button niet meer? Of is je scherm gebarsten? Fixers repareert graag uw iPad! Onze gecertificeerde reparateurs repareren graag elk defect van uw iPad. Kom zonder afspraak vrijbijvend langs bij een van onze vestigingen. Woont u niet in de buurt, kies dan voor onze 24-uurs service!

Meld hier je reparatie aan

24-uurs service

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om een vestiging van Fixers te bezoeken met uw kapotte iPad kunt u kiezen voor de . Dit houdt in dat uw iPad gerepareerd teruggestuurd wordt binnen 24 uur na ontvangst. Wat gebeurt er dan allemaal binnen 24 uur? Na ontvangst onderzoeken wij uw iPad naar het defect. Vrijwel meteen communiceren wij de kosten van de reparatie, na akkoord gaan wij over tot reparatie. Na de reparatie ontvangt u een betaallink van iDeal, u kunt zo snel en veilig de kosten van de reparatie betalen. Na betaling verpakken wij uw iPad goed voor de retourzending.
U heeft twee opties om uw iPad bij een Fixers vestiging te krijgen: ophaalservice of zelf opsturen.

Ophaalservice

Kiest u voor de ? Dan kunt u zelf kiezen waar u het door Fixers laat ophalen. Fixers haalt uw tablet op in heel Nederland. Het kost slechts € 7,95 voor de retourzending (bij reparaties boven € 89,-, reparatiekosten hieronder betalen eveneens € 7,95 voor het ophalen)! Fixers werkt samen met PostNL die graag uw iPad ophaalt. Wanneer u het voor 16:30 uur invult wordt uw defecte iPad de volgende dag al opgehaald.

Zelf opsturen

U kunt er ook voor kiezen om uw tablet naar Fixers. Let er dan goed op dat u uw tablet goed verpakt voor verzending en dat men niet aan de buitenkant kan zien dat het om een tablet gaat. Print dat het uit en vul hier alle gegevens in. Daarna verstuurt u het pakketje naar de hoofdvestiging van Fixers. Wanneer u het pakketje aangetekend verstuurt verzekert u gelijk het pakketje tot € 500,-.

iPad reparatie Almere

De meeste onderdelen hebben wij altijd op voorraad bij onze vestigingen. Hierdoor kunnen wij gelijk beginnen met uw wanneer wij de tablet ontvangen. Een tabletreparatie is een specialistische klus, alvorens houden onze reparateurs altijd rekening met de benodigde voorzorgsmaatregelen

Fixers

Verschillende iPad reparaties zijn bekend bij onze monteurs. Door de jarenlange ervaring gaan zij geen uitdaging uit de weg en repareren zij vrijwel elk defect. Fixers biedt:

  • 24-uurs service
  • Onderdelen van hoge kwaliteit
  • 3 maanden garantie op de reparatie
  • Snelle reparatieservice

Heeft u vragen voor Fixers? Stuur dan een mail naar of via het . Kijk voor de contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1091 reviews op trustpilot
Wouter
16 januari 2021
Top service.

Top service.. scherm kapot van mijn iphone 11 pro. Vlotte service vlot klaar, zelfde dag op kunnen halen Normale prijs Afspraken nagekomen.. gewoon goede ervaring!

Murat
14 januari 2021
Snelle vervanging toetsenbord Macbook Pro

Bedankt Serkan voor de snelle service. Mijn Macbook Pro werkt weer zoals het hoort!

Sheremise Fransman
14 januari 2021
Zeer tevreden en zeker aan te raden

Zeer tevreden en zeker aan te raden ! Ze wisten het probleem heel snel te vinden en op te lossen. Thanks guys !

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap